Διαγωνισμός για προσκλήσεις του Ολυμπιακός-Παναιτωλικός!

Διαγωνισμός για προσκλήσεις του Ολυμπιακός-Παναιτωλικός!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει με πάσα λεπτομέρεια όλους όσους εκείνους θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα της ομάδας με αντίπαλο τον Παναιτωλικό που θα γίνει την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στις 15:00.

proskliseis

Όσοι θέλουν, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για να δουν μαζί με την παρέα τους τον αγώνα του Ολυμπιακού, αλλά θα πρέπει να διαβάσουν προσεκτικά το δελτίο Τύπου ώστε να κάνουν ακριβώς τις ενέργειες που πρέπει.

Αναλυτικά :

Το olympiacos.org σας δίνει την δυνατότητα να παρακολουθήσετε, μαζί με την παρέα σας, τον αγώνα του Ολυμπιακού στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League, την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στις 15:00.

Αυτό που πρέπει να κάνετε για να δηλώσετε συμμετοχή στην κλήρωση είναι να στείλετε ένα e-mail στην διεύθυνση [email protected] με θέμα ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ επισυνάπτοντας μια “ερυθρόλευκη” φωτογραφία σας! Ακόμα, θα χρειαστούν ένα ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, ΑΜΚΑ και ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, καθώς επίσης και μια λεζάντα με το μήνυμά σας για την ομάδα μας!

Οι τυχεροί της κλήρωσης θα έχουν την δυνατότητα να δουν δημοσιευμένη την δική τους φωτογραφία καθώς και το μήνυμα τους στην ενότητα του site μας RED WALL.

*Οι τυχεροί, που κερδίζουν από 2 προσκλήσεις ο καθένας, θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου στις 16:00 το μεσημέρι.

*Σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο, όλες οι προσκλήσεις-εισιτήρια θα πρέπει να είναι ονομαστικά, ενώ θα πρέπει ο κάτοχός του να δίνει τον Αριθμό Αστυνομικής Ταυτότητας και το ΑΜΚΑ, έτσι ώστε να μπορέσει νόμιμα να παραλάβει το εισιτήριο – πρόσκληση του. Γι’ αυτό για να είναι μία συμμετοχή στον διαγωνισμό μας έγκυρη, θα πρέπει να μας στείλετε όλα τα παραπάνω στοιχεία.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!

Συγγνώμη για την ταλαιπωρία και ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Καλή τύχη σε όλους.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0