Ασταμάτητη δουλειά ο Λεμονής! Αντί για ρεπό… στο Ρέντη!

Ασταμάτητη δουλειά ο Λεμονής! Αντί για ρεπό… στο Ρέντη!

Παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είχε ρεπό την Κυριακή, ο Τάκης Λεμονής και οι συνεργάτες του βρέθηκαν για πολλές ώρες στο Ρέντη και συνέχισαν τη δική τους προετοιμασία σε διάφορους τομείς και για κάθε λεπτομέρεια έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν και να διεκδικήσει τους δύο στόχους της κατακτώντας το νταμπλ.

 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού από τότε που ανέλαβε την ομάδα έχει κάνει δεύτερο σπίτι του το προπονητήριο στου Ρέντη και είναι αφοσιωμένος στη δουλειά με στόχο να επαναφέρει την ομάδα του σε καλό αγωνιστικό επίπεδο και να την οδηγήσει ξανά στις νίκες μετά από ένα διάστημα διαδοχικών αποτυχιών και κακών εμφανίσεων.

Σήμερα αρχίζει στο φουλ η προετοιμασία για το ματς με τον Πλατανιά καθώς θα έχουν επιστρέψει οι περισσότεροι διεθνείς. Αναμένεται πια ο Ελιονούσι που έπαιξε για για λιγότερο από μία ώρα στο Β.Ιρλανδία-Νορβηγία 2-0 καθώς αντικαταστάθηκε στο 53′, ενώ απομένει ο Καρίμ Ανσαριφάρντ που έχει ακόμη υποχρεώσεις με το Ιράν (αγωνίζεται αύριο και αναμένεται να γυρίσει την Πέμπτη για προπόνηση). Κάθε άλλο παρά αποκλείεται να δοθεί χρόνος συμμετοχής κόντρα στον Πλατανιά στον Όσκαρ Καρντόσο που έδειξε σε καλή κατάσταση στο πρόσφατο φιλικό με την ομάδα Νέων.