«Βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα»

Aρκετά καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και στο σημερινό φιλικό της η εθνική Ελλάδος επικρατώντας με 88-58 του Ιράν.

Ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, σημειώνοντας 10 πόντους, μίλησε για την εικόνα της «γαλανόλευκης» τονίζοντας ότι είναι πολύ σημαντικό ότι η ομάδα έδειξε πιο βελτιωμένη εικόνα, υπογραμμίζοντας επίσης ότι μέρα με την μέρα θα γίνεται ακόμη καλύτερη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Βγάλαμε περισσότερη ενέργεια και είχαμε περισσότερη συγκέντρωση σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό. Ήμασταν ένα κλικ καλύτεροι και αυτός είναι ο σκοπός, να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα. Έχουμε πολύ δρόμο και πολλές μέρες μπροστά μας, γι’ αυτό θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε το κοινό γιατί όλες αυτές τις μέρες έχουμε νιώσει μεγάλη αγάπη, όχι μόνο στο γήπεδο αλλά και στο δρόμο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μας γι’ αυτή την αγάπη και τη φιλοξενία. Υπάρχει πλέον ένα μεγάλο δέσιμο μεταξύ της Εθνικής και της Κρήτης, ελπίζουμε να συνεχιστεί. Μακάρι να πάμε καλά, για το καλό όλης της Ελλάδας.

Πλέον έχουμε μπροστά μας το Τουρνουά Ακρόπολις-Eurobank, όπου θα δώσουμε τα πιο δυνατά φιλικά μας. Θα δούμε σε ποιο στάδιο βρισκόμαστε, χωρίς αυτό να σημαίνει πως αυτή θα είναι η τελική εικόνα μας, γιατί θα απομένουν περίπου δύο εβδομάδες ακόμη για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Όμως θα αντιμετωπίσουμε τρεις ομάδες πολύ υψηλού επιπέδου και θα είναι για μας μια καλή ευκαιρία να δούμε σε τι βαθμό ετοιμότητας βρισκόμαστε».

Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0