Μανώλας: “Στην έδρα μας δεν φοβόμαστε καθόλου”

9511_698133500211019_1731013818_n

Ο σκόρερ του Ολυμπιακού στο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν, Κώστας Μανωλάς, υποστήριξε πως οι “ερυθρόλευκο锨απέδειξαν και στο Παρίσι ότι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαστε μεγάλη ομάδα και δεν φοβόμαστε κανέναν. Δεν κοιτάμε ούτε μπάτζετ ούτε τίποτα και κοίταμε να κάνουμε μόνο όσα μας λέει ο προπονητής μας. Στο πρώτο ημίχρονο δεν τα καταφέραμε αλλά στο δεύτερο όπου μας βοήθησε και η αποβολή του Βεράτι, βάλαμε την μπάλα κάτω και είδαμε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα στην Ευρώπη. Έκαναν μία ευκαιρία και έβαλαν ένα γκολ. Κοιτάμε μπροστά έχουμε το παιχνίδι με την Άντερλεχτ, θα το κερδίσουμε, πάση θυσία, μέσα στο Καραϊσκάκη δεν έχουν να φοβηθούμε τίποτα.

Σίγουρα όλα τα παιδιά ήμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοση της ομάδας, έχουμε αυτοπεποίθηση, έχουμε πίστη στην ομάδα και στους εαυτούς μας. Όπως και είπα θα μπούμε για την νίκη και μόνο και πιστεύω ότι θα την πετύχουμε.

Δεν είναι σημαντικό να πετυχαίνεις γκολ αν χάνει η ομάδα σου τι να το κάνεις; Δουλεύω στις στημένες φάσεις για να βοηθάω την ομάδα. Σήμερα όμως δεν το χάρηκα το γκολ δυστυχώς γιατί χάσαμε το παιχνίδι.

Το γκολ το αφιέρωσα στη μητέρα μου γιατί της το είχα πει ότι αν σκοράρω θα της το αφιερώσω».