ΚΑΜΠΕΛ : “… ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΦΑΝΕΛΑ…”

ΚΑΜΠΕΛ : “… ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΦΑΝΕΛΑ…”

cambell

Σε έναν δύσκολο όπμιλο μετέχει στο Μουντιάλ της Βραζιλίας η ομάδα της Κόστα Ρίκα, η οποία έχει λίγες ελπίδες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό.

Μιλώντας σε μέσο της πατρίδας του ο Τζόελ Κάμπελ σχετικά με το τι θα κάνει η Εθνική, αλλά πολύ περισσότερο ο ίδιος, τόνισε ότι προτιμά να του ζητήσουν οι αντίπαλοι τη φανέλα του παρά να ζητήσει ο ίδιος κάποιου άλλου παίκτη, δηλώσεις οι οποίες φανερώνουν πως έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του.

«Παρ’ ότι έχω μεγάλο σεβασμό και ξέρω ότι θα είναι δύσκολα παιχνίδια, ξέρω ότι στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται και παίζουν 11 εναντίον 11. Δεν θα ζητήσω τη φανέλα κανενός, προτιμώ να ζητήσουν οι άλλοι τη δική μου μετά τα ματς», ήταν τα λόγια του Κάμπελ.

Έχει κάνει τις αντίπαλες άμυνες να… παραμιλούν, τον Χακόμπο επίσης, τον ΠΑΟΚ και τον ΠΑΟ… χαζούς και όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ να τον απιθεώνουν σε κάθε ευκαιρία. Δεν είναι άλλος από τον Τζόελ Κάμπελ, τον παικταρά από την Άρσεναλ που αγωνίζεται δανεικός στον Ολυμπιακό και αναμένεται να βάλει «φωτιά» στα γήπεδα της Βραζιλίας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η ιστοσελίδα territoriodigital.com αναμένει ότι αυτός θα είναι ο άρχοντας των «Τίκος» (σ.σ. παρατσούκλι της Κόστα Ρίκα) στο επερχόμενο Μουντιάλ και η αναφορά της είναι ενδεικτική για το τι περιμένουν από τον Κάμπελ οι συμπατριώτς του.

«Είναι 21 χρόνων και θα πραγματοποιήσει ντεμπούτο στο Μουντιάλ. Ο Τζόελ Κάμπελ θα δείξει το ταλέντο του και θα δώσει ελπίδες στην Κόστα Ρίκα, που στηρίζεται σε αυτόν», τονίζει το κείμενο και σημειώνει.

«Δεν έχει παίξει ποτέ σε Μουντιάλ και αυτή θα είναι η ευκαιρία του να λάμψει, αυξάνοντες τις πιθανότητες της Κόστα Ρίκα. Είναι 21 και θα δείξει τις δυνατότητες, αλλά και το ταλέντο του. Ο Τζόελ καλύπτει όλες τις θέσεις της επίθεσης, είναι γρήγορος και έχει καλό σουτ. Παίζει στον Ολυμπιακό, ενώ είναι δανεικός από την Άρσεναλ».

Πηγή : http://www.gavros.gr/

Share and Enjoy !

0Shares
0 0