Τσόρι Ντομίνγκες: ” Έχουμε θέληση,είμαστε αποφασισμένοι”

Μεγάλη συνέντευξη στον «ΓΑΥΡΟ» παραχώρησε ο Τσόρι Ντομίνγκες, ο οποίος ανέφερε πως η ομάδα έχει θέληση και ποιότητα και πως είναι αποφασισμένη από εδώ και πέρα να κάνει την αντεπίθεσή της.

ÍÔÏÌÉÍÃÊÅÆ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ (ÊÕÐÅËËÏ 2013-2014)

Αναλυτικά μερικά αποσπάσματα της συνέντευξης του Τσόρι.

Θεωρείς καλύτερο το γεγονός ότι δεν υπάρχουν αγώνες αυτό το διάστημα για τον Ολυμπιακό, ώστε να ανασυνταχθεί η ομάδα ή θα προτιμούσες να είχε παιχνίδια και μέσω αυτών να ανακάμψετε;

«Δεν είναι ωραίο ότι καθόμαστε. Αυτή η περίοδος είναι δύσκολη για εμάς, διότι το τελευταίο διάστημα έχουμε κάνει δύο ήττες και θέλουμε το συντομότερο να τις αφήσουμε πίσω. Θα προτιμούσα να έχουμε παιχνίδια για να πάρουμε νίκες και να επαναφέρουμε την ομάδα στο σημείο που πρέπει να είναι. Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και ποτέ μια ήττα δεν είναι αποδεκτή».

Μπορείς να δώσεις κάποια εξήγηση για αυτές τις ήττες;

«Σίγουρα κάναμε λάθη και τα πληρώσαμε. Δεν είχαμε την απαιτούμε απόδοση και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι με σκληρή δουλειά να διορθώσουμε τα λάθη μας και να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Πρέπει να συνεχίσουμε πιο δυνατά για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες».

Πιστεύεις ότι οι ήττες από τον Ατρόμητο και τη Μάλμε έχουν διαφορετικά αίτια;

«Νομίζω ότι στον αγώνα με τη Μάλμε αδικήσαμε τους εαυτούς μας γιατί η εικόνα της ομάδας ήταν καλή. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες να πετύχουμε γκολ και εφόσον προηγούμασταν θα ήταν διαφορετική η κατάσταση. Έγιναν λάθη και δεχθήκαμε γκολ και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και οι αποφάσεις του διαιτητή αποδείχθηκαν καθοριστικές. Μας ακυρώθηκε γκολ, δεν μας δόθηκε πέναλτι. Εμείς, όμως, πρέπει να κοιτάξουμε την ομάδα και να εμφανιστούμε καλύτεροι στη συνέχεια».

Έρχονται δύσκολα ματς αυτό τον μήνα με Γιουβέντους στο Champions League και τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα. Θα είναι ο Ολυμπιακός έτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις;

«Για αυτό δουλεύουμε, αλλά εμάς προέχει το παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Δεν υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο. Το πρωτάθλημα είναι ένας βασικός μας στόχος και δεν το ξεχνάει κανένας. Ωστόσο, κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και θέλουμε να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας στα δύσκολα ματς που έρχονται. Νομίζω ότι έχουμε την ποιότητα και τη θέληση για να πετύχουμε στους στόχους μας. Έχουμε την ευκαιρία να αλλάξουμε την κατάσταση και θα το κάνουμε γιατί όλοι είμαστε αποφασισμένοι».

Τέλος, για το περιστατικό με τον Μήτρογλου, είπε:

«Όλα είναι καλά. Ήταν μία ένταση της στιγμή. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα μεταξύ μας και η υπόθεση για εμένα αποτελεί παρελθόν. Είναι καλό το κλίμα στα αποδυτήρια. Δεν χρειάζεται να δίνουμε συνέχεια για κάτι που ήταν της στιγμής. Όλοι είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάζουμε το καλό της ομάδας».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0