Πώς θα καταλάβεις αν είσαι ερωτευμένη, ανάλογα με το ζώδιό σου

Πώς θα καταλάβεις αν είσαι ερωτευμένη, ανάλογα με το ζώδιό σου

Αν είσαι ερωτευμένη, πιθανότατα το ξέρεις ήδη, αλλά καμια φορά μπερδεύουμε τον ενθουσιασμό με τον έρωτα, οπότε δε θα κάνουν κακό και μερικές ενδείξεις παραπάνω.

Εκτός αν οι πεταλούδες κάνουν τέτοιο χαμό που κάθε φορά που τον βλέπεις σου έρχεται να κάνεις εμετό. Ακόμα και τότε όμως, αν υπάρχουν μέσα σου αμφιβολίες, θα αναζητήσουμε αστρολογικά την αλήθεια. Διότι οι πλανήτες ξέρουν και το πότε ερωτεύεσαι. Αμέ.

Κριός

Θες την ίδια στιγμή να τσακωθείτε και να κάνετε σεξ. Σε πνίγει το συναίσθημά σου κι όταν αρχίζεις να νιώθεις ότι ερωτεύεσαι, δεν ξέρεις πώς να αντιδράσεις πέρα από το να κάνεις σεξ. Αυτό συμβαίνει επειδή, ως Κριός, ερωτεύεσαι με τον ίδιο τρόπο που κάνεις και οτιδήποτε άλλο – παρορμητικά.

Ταύρος

Θες να τον συστήσεις σε όλο τον κόσμο. Δεν είσαι πολύ ζηλιάρα, αλλά μπορείς να γίνεις κτητική με τα πράγματα και νιώθεις ότι ο σύντροφός σου, “σου ανήκει”. Αν βγαίνεις με έναν Ταύρο και σε επιδεικνύει σε φίλους και οικογένεια, δε θέλει απλά να έρθετε πιο κοντά, αλλά και να σου δείξει ότι σε θεωρεί δική του και θέλει να το ξέρουν όλοι.

Δίδυμοι

Δεν τον βαριέσαι. Στέλνεις μηνύματα όλη μέρα, άρθρα που είδες, τραγούδια που στον θύμισαν, αστεία memes, ή απλά μια τυχαία σκέψη που σου ήρθε στο μυαλό. Οι Δίδυμοι θέλουν να μιλάνε πολύ, αλλά δεν το κάνουν με κάποιον ο οποίος δεν μπορεί να κρατήσει την προσοχή τους και το ενδιαφέρον τους αμείωτο.

Καρκίνος

Θες να τον σκεπάσεις με αγάπη και φροντίδα. Όταν ερωτεύεσαι νιώθεις την απόλυτη ανάγκη να φροντίσεις τον άλλον, όπως μια μητέρα το παιδί της. Του μαγειρεύεις, τον νοιάζεσαι, τον σκεπάζεις και τον προστατεύεις. Πρόσεχε μόνο μην το παρακάνεις.

Λέων

Θες να ξοδέψεις χρήματα γι’ αυτόν. Οι Λέοντες ερωτεύονται δύσκολα επειδή έχουν πολύ ψηλά τον εαυτό τους, αλλά όταν συμβεί το δείχνουν με κάθε τρόπο και η γενναιοδωρία τους είναι ένας από αυτούς, αφού θεωρούν πως το έτερόν τους ήμισυ είναι “ο εκλεκτός” και πρέπει να τον κανακέψουν και να τον κακομάθουν με δώρα.

Παρθένος

Τον βοηθάς σε πρακτικά ζητήματα. Όσο αντιρομαντικό κι αν ακούγεται, επειδή οι Παρθένοι είστε πρακτικοί τύποι, το βασικό που κάνετε όταν ερωτεύεστε είναι να δείχνετε στον άλλον ότι μπορεί να βασίσει επάνω σας την καθημερινότητά του. Θα βγάλεις το σκύλο βόλτα, θα του θυμίσεις το ραντεβού στο γιατρό ή να πάρει ομπρέλα όταν βρέχει.

Ζυγός

Θες να δημιουργήσεις μια ισορροπημένη σχέση. Όταν ερωτευτείς έχεις ανάγκη από την αρχή να είναι όλα ήρεμα και να μην υπάρχουν τρικυμίες, ώστε όλα να είναι δίκαια και γαλήνια και να απολαύσετε την κοινή σας ζωή. Θες να είναι όλα τέλεια.

Σκορπιός

Τον αποφεύγεις. Όταν ερωτεύεσαι το παίρνεις σοβαρότερα από κάθε άλλο ζώδιο, γι’ αυτό στην αρχή εξαφανίζεσαι και προτιμάς να μην εκδηλωθείς. Το κάνεις μόνο όταν νιώθεις ότι μπορείς να εμπιστευθείς τον άλλον και τότε γίνεσαι ένα ποτάμι συναισθημάτων με κάθε τρόπο.

Τοξότης

Θες να παίξεις μαζί του. Βλέπεις τον έρωτα σαν αγώνα που πρέπει να κερδίσεις και ζητάς και από τον άλλον να παίξει μαζί σου και να σε ανταγωνιστεί. Ο Τοξότης φοβάται τις δεσμεύσεις και τους γάμους και επιλέγει συντρόφους που να μπορούν να συμεριστούν αυτή του την ανάγκη. Θέλεις περιπέτεια και κάποιον να μπορεί να σε ακολουθήσει σε αυτή.

Αιγόκερως

Θες να του βγάλεις λόγο. Άπαξ και ερωτευτείς, έχεις ανάγκη να τον κατευθύνεις, και να τον συμβουλεύσεις, ενώ θεωρείς πως αυτός που έχεις δίπλα σου είναι μια επέκταση του εαυτού σου, οπότε δε μπορεί να σε θίγει με τη συμπεριφορά σου. Θες να τον προστατεύσεις, λοιπόν, από τον λάθος δρόμο και οποιαδήποτε αρνητική κριτική.

Υδροχόος

Τον αποκαλείς “κολλητό”. Σαν υδροχόος, έχεις πάρα πολλούς φίλους, αλλά ελάχιστους κολλητούς, γι’ αυτό θες κάτι τέτοιο και από το έτερόν σου ήμισυ. Ειδικά στην αρχή που δεν ξέρεις ακριβώς τι νιώθεις. Αν αναρωτιέσαι συνέχεια τι θα σκεφτόταν εκείνος, για τα πάντα, τότε είσαι ερωτευμένη, μην το ψάχνεις.

Ιχθύς

Ζεις σε μια άλλη διάσταση. Όταν ερωτεύεσαι χάνεις την κρίση σου και αυτό πολλές φορές σε οδηγεί σε λανθασμένες επιλογές συντρόφων. Σίγουρα οι Ιχθύες είναι ένα ζώδιο που ψάχνει πολύ να βρει το άλλο του μισό, αλλά θα χρειαστεί να φιλήσει πολλούς βατράχους μέχρι να το καταφέρει.