Σεμέδο για το ντέρμπι με ΑΕΚ: «Εμείς επικεντρωνόμαστε στην ομάδα μας, έτοιμοι να πάμε να κερδίσουμε»

Ο Πορτογάλος διεθνής μπακ μπακ μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, την περασμένη χρονιά στον Ολυμπιακό και τους Ρέαμπτσιουκ και Χασάν.

Δείτε την εκπομπή μας για την ανασκόπηση του 2020!!!!

Ο Ρούμπεν Σεμέδο είπε μεταξύ άλλων στη NOVA:

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και το πόσο διαφορετική θα είναι με την αλλαγή προπονητή: Εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε στην ομάδα μας και όχι στο το τι κάνει η ΑΕΚ και το εάν θα είναι διαφορετική (λόγω αλλαγής προπονητή). Παίζουμε στην έδρα μας και είμαστε έτοιμοι να πάμε να κερδίσουμε.

Την περασμένη σεζόν και τους Χασάν και Ρέαμπτσιουκ: Ήταν μία δύσκολη χρονιά. Ένιωσα πως είχα μόλις ένα ρεπό την περασμένη σεζόν! Δεν είναι παράξενο για εμάς να παίζουμε ντέρμπι στο ξεκίνημα της σεζόν. Είμαστε μεγάλος σύλλογος και είμαστε έτοιμοι κάθε στιγμή! Ο Χασάν είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα μας, δυστυχώς όμως δεν επέστρεψε ακόμα ο Μπρούνο. Ο Ρέμπτσιουκ είναι ένας παίκτης που τον έχω δει να παίζει απέναντι σε σημαντικές ομάδες, θεωρώ πως μπορεί να βοηθήσει πολύ, ελπίζω να έρχεται με όρεξη να βοηθήσει. Από την πλευρά μας θα τον βοηθήσουμε να προσαρμοστεί! Είμαι ευχαριστημένος για τους τίτλους και τις ευρωπαϊκές βραδιές του 2020, ελπίζω να έρθουν καλύτερες στιγμές στη νέα χρονιά!