Μόνο έτσι το συζητάει για Καμαρά !!!

Σας ενημερώσαμε χθες, για τους όρους και τις προϋποθέσεις, με τα οποία ο Καμαρά μπορεί να αποχωρήσει από το λιμάνι, με μεταγραφή για τη Φιορεντίνα. Οι «βιόλα» φέρονται να έχουν ανεβάσει την προσφορά τους και, ενώ ακόμη δεν έχουν συναντήσει τον Ολυμπιακό, στα 20 εκ. ευρώ, τα οποία η ομάδα του Πειραιά ζητά, πλησιάζουν.

Δείτε την αθλητική εκπομπή μας :

Τα 15 εκ. ευρώ, τα οποία προσφέρουν οι Ιταλοί για τον Καμαρά, στον Θρύλο, μοιάζουν ως μία εξαιρετική αφετηρία, για να πλησιάσουν οι δύο πλευρές και άλλο. Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να συζητήσει, σε αυτή τα επίπεδα, με τα κατάλληλα μπόνους, αλλά και το κατάλληλο ποσοστό μεταπώλησης. Είναι σημαντικές παράμετροι, αυτές, άλλωστε. Όταν μιλάμε για μία μεταγραφή, η οποία μπορεί να αρχίζει από τα 15 εκ. ευρώ και με τα μπόνους και το ποσοστό μεταπώλησης, στο τέλος να ξεπεράσει τα 20 εκ. ευρώ. Το ποσό δηλαδή που έθετε ως στόχο ο Θρύλος, εξ αρχής.

Ο Ολυμπιακός δεν θα… «σκοτώσει» το πιο ακριβό, αυτή τη στιγμή περιουσιακό του στοιχείο. Ούτε για αστείο. Τα 15 εκ. είναι, απλώς, μία καλή αφετηρία, για διαπραγματεύσεις. Και φυσικά, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει και πάλι να πάρει το καλύτερο, από την υπόθεση αυτή, προκειμένου να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή του, ο οποίος έχει αναχθεί σε υπερπολύτιμη μονάδα, στη μεσαία γραμμή.

Μόνο έτσι θα φύγει ο Καμαρά. Με ένα ΚΑΛΟ ποσό cash και τα κατάλληλα μπόνους, συν το κατάλληλο ποσοστό μεταπώλησης. Ειδάλλως, 20 cash και… βλέπουμε.
Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0