Ραντεβού Αγγελόπουλων με Μιλουτίνοφ!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr οι διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού συναντήθηκαν με τον Σέρβο σέντερ για να συζητήσουν θέματα της επόμενης σεζόν. 

Ο Ολυμπιακός δίνει τη δική του μάχη στις δικαστικές αίθουσες, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν ασχολούνται με αγωνιστικά θέματα της ομάδας.

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος συναντήθηκαν με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ για να συζητήσουν θέματα ενόψει της επόμενης σεζόν.

Ο Σέρβος σέντερ έχει συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» και την επόμενη σεζόν, ωστόσο έπεσε στο τραπέζι η ιδέα για πρόωρη επέκταση. Μάλιστα φαίνεται πως στον Ολυμπιακό σκέφτονται να κάνουν σημαντική υπέρβαση για να «δέσουν» για τρία ακόμη χρόνια έναν από τους κορυφαίους σέντερ της Euroleague

Φυσικά η παρουσία του παίκτη στον Ολυμπιακό εξαρτάται κι από τους Σπερς οι οποίοι διατηρούν τα δικαιώματά του στο NBA (αν πάει ο Ολυμπιακός θα πάρει 1.000.000 δολάρια).

Από εκεί και πέρα συζητήθηκαν και τα σενάρια πώλησης που κυκλοφορούν αφού όλες οι μεγάλες ομάδες (ΤΣΣΚΑ, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα) έχουν εκδηλώσει με ανεπίσημο τρόπο ενδιαφέρον να τον αποκτήσουν προσφέροντας «τρελά» χρήματα. Ο ίδιος πάντως δηλώνει ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό και πρόθεσή του είναι να παραμείνει στην ομάδα του Πειραιά ενώ δεν υπάρχει συγκεκριμένη ρήτρα. Συνεπώς ο Ολυμπιακός για να τον πουλήσει μπορεί να ζητήσει όσα χρήματα θέλει.

Τέλος, οι πρόεδροι εξέφρασαν την ικανοποίηση τους από όλα όσα έκανε ο «Μίλου» αυτή τη δύσκολη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Για αυτό μάλιστα τον κάλεσαν πρώτο πρώτο να μιλήσουν μαζί του.