Πορτοσάλτε κατά του Ολυμπιακού και… χαμός στην TV!(Vid)

Πορτοσάλτε κατά του Ολυμπιακού και… χαμός στην TV!

Δείτε την εκπομπή

Ο Άρης Πορτοσάλτε εξήγησε με τι ενοχλήθηκε η διοίκηση του Ολυμπιακού, ενώ ο Δημήτρης Οικονόμου τόνισε ότι δεν ενδιαφέρεται για το τι λένε ο Κώστας Καραπαπάς και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Ποδοσφαιρική κουβέντα και πειράγματα είχε η εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, με αφορμή την ήττα της ΑΕΚ από τον ΟΦΗ.

Ο Δημήτρης Οικονόμου περίμενε στη γωνία τον Άρη Πορτοσάλτε λέγοντάς του: «Έλεγα πριν ότι ο Άρης λάλαγε τις προηγούμενες μέρες για τον Ολυμπιακό… Και μας έλεγε να μάθουμε να χάνουμε! Σήμερα γιατί δεν μιλάει ο Άρης;».

Τότε ο Άρης Πορτοσάλτε εξήγησε τι ήθελε να πει στο παρελθόν και είχε ενοχληθεί η διοίκηση του Ολυμπιακού. «Αυτό που ενόχλησε από ότι είδα και την διοίκηση του Ολυμπιακού είναι αυτό που είπα μια μέρα, ότι μπαίνει και ο κόσμος της ομάδας σε αυτό που έχουμε γνωρίσει εμείς για χρόνια! Ότι ξέρουμε να διαχειριζόμαστε τον εαυτό μας ως προς την ήττα. Ωωω εξεμάνη η διοίκηση του Ολυμπιακού, ο έτσι, ο αλλιώς…».

Τότε ο Δημήτρης Οικονόμου συνέχισε: «Πάντως να σου πω κάτι; Και δεν το λέω για τον Καραπαπά και τον Μαρινάκη, δεν με ενδιαφέρει τι λένε, γιατί εμείς δεν είμαστε διοίκηση. Εμείς μιλάμε εδώ και κάνουμε την πλάκα μας. Το λέω για να ξεκαθαρίσει αυτό στους τηλεθεατές. Εμείς κάνουμε χαβαλέ εδώ μεταξύ μας. Δεν είμαστε ούτε με τις διοικήσεις, ούτε με κανένα».

Δείτε το βίντεο εδώ