Παπανικολάου: «Αποφασισμένοι για τουλάχιστον μια νίκη στην Πόλη»

Παπανικολάου: «Αποφασισμένοι για τουλάχιστον μια νίκη στην Πόλη»

Δείτε την εκπομπή μας

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αρχηγού των «ερυθρολεύκων»:

«Είχαμε πει από την αρχή πως η σειρά είναι μεγάλη και δεν θα είναι εύκολο. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε στα δύο πρώτα ματς. Αλλά σε αυτή την καμπή της σεζόν πρέπει να είσαι έτοιμος να διεκδικήσεις τα πάντα», τόνισε λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής.

Για το τι πρέπει να αλλάξει ο Ολυμπιακός: «Δεν υπάρχουν πολλά που μπορείς να αλλάξεις. Πάμε για δυο παιχνίδια. Έχουμε ξαναβρεθεί σε αυτή τη θέση. Είμαστε αποφασισμένοι να νικήσουμε ένα ματς τουλάχιστον, αρχής γενομένης από αυτό της Τετάρτης. Θα υπάρχουν κάποια πράγματα που θα αλλάξουμε, κυρίως για τα λάθη μας. Αλλά δεν θα ήταν σωστό να αλλάξουμε την ταυτότητά μας. Υπάρχει πίστη στο πλάνο και τις δυνατότητες μας και με αυτές θα πορευτούμε»

Ταυτόχρονα, δηλώσεις έκανε και ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Κάναμε καλές προπονήσεις, αλλά καλές είχαμε κάνει και πριν τα δύο πρώτα ματς. Κάποιες φορές είναι θέμα μέρας, προσέγγισης, συγκυριών… Μικρά πράγματα γίνονται πάντα και από όλους τους προπονητές, αλλά με την ίδια τακτική μας είχε προσεγγίσει η Φενέρ και στα προηγούμενα παιχνίδια. Περιμένω δύσκολα παιχνίδια, αλλά το ίδιο δύσκολο θα είναι και για τη Φενέρ. Έχουμε σημαντικές δυνατότητες και καλούμαστε να τις αποδείξουμε»

«Οι λεπτομέρειες παίζουν σημαντικά ρόλο. Εμείς δεν ήμασταν καλοί στο δεύτερο παιχνίδι, αλλά τελικά το παιχνίδι κρίθηκε σε 1-2 κατοχές στο τέλος. Οι κατοχές είναι σημαντικές. Όταν μια ομάδα έχει 15, 16, 17 περισσότερες κατοχές, μοιραία θα κερδίσει. Παρ’ όλα αυτά το ματς κρίθηκε στο τέλος»

Για το αν η περσινή αντίδραση μετά το 1-1 της Μονακό αποτελεί οδηγό, σχολίασε: «Μπορεί να το πει κανείς αυτό, αλλά από την άλλη είχαμε χάσει και πέρσι το δεύτερο παιχνίδι, και μπορεί κανείς να πει ότι δεν διδαχτήκαμε από αυτό. Ο ανθρώπινος παράγοντας είναι πολύ σημαντικός, δεν ξέρεις πώς το διαχειρίζεται ο καθένας. Μιλάμε όχι για παιδιά όμως, αλλά για επαγγελματίες».