Οργανώνει, κόβει, θα προσφέρει πολλά ο Εμβιλά

Πήρε φανέλα βασικού στο ΓΣΠ της Κύπρου με μια μεγάλη πρόκληση και για τον ίδιο. Να είναι στο Champions League. Ο Γιαν Εμβιλά, ήρθε από τη Σεντ Ετιέν στον Ολυμπιακό και δεν μπορεί να είναι 100% έτοιμος. Είναι ανέφικτο. Ωστόσο το πλάνο του Μαρτίνς ήταν να του δώσει περισσότερο χρόνο με τον Παναιτωλικό, για να τον έχει και με καλύτερο ρυθμό στην Κύπρο.

Δείτε εκπομπή μας :

Ο Μαρτίνς έβαλε τον Εμβιλά βασικό και ο Γάλλος τον δικαίωσε. Ήταν σοβαρός. Μια καλή εμφάνιση, με διάθεση να οργανώσει, να καλύψει χώρους, να κόψει… Στοιχεία που όλοι γνώριζαν, όταν ξεχώρισαν την περίπτωσή του.

Η… κληρονομιά είναι θεωρητικά βαριά, γιατί έρχεται για να καλύψει το κενό του Γκιλιέρμε. Ο Βραζιλιάνος έμεινε εκτός Champions League Ασίας με την Αλ Σαντ, την ώρα που ο Εμβιλά ετοιμάζεται να παίξει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Έχει καλή εικόνα ο Εμβιλά και σίγουρα πολλά να δώσει και στη συνέχεια. Είναι παίκτης που μόλις πιάσει ρυθμό, θα προσφέρει πολλά στην ομάδα. Ματς με ματς θα είναι καλύτερος, πατάει και στην αντίπαλη περιοχή και σίγουρα όσος ο χρόνος περνάει, αυτός θα είναι σύμμαχός του.

Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0