Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-0

20130824-osfp-atrom-lato2574

Στη νίκη επί του Ατρόμητου, με 2-0, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος, έφτασαν το μεσημέρι του Σαββάτου οι Νέοι του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Μπερντ Στορκ ήταν πολύ ανώτερη του αντιπάλου της, γεγονός σημαντικό αν σκεφτεί κανείς ότι μιλάμε για τον Ατρόμητο, έναν σύλλογο με καλές Ακαδημίες.

Στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος (η πρώτη αγωνιστική δεν είχε πραγματοποιηθεί), οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν πολύ επιθετικά, με την μπάλα κάτω και κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο. Στο πρώτο ημίχρονο, δε, έκαναν το παιχνίδι τους και κρατούσαν τα ηνία του αγώνα. Στο δεύτερο μέρος, λόγω και της έντονης ζέστης, ο ρυθμός και των δύο ομάδων έπεσε, με τον Ολυμπιακό να παραμένει ανώτερος.

Το γκολ του Γιάνκοβιτς στο 6’ έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα μας, η οποία στο 18’ κατάφερε με κεφαλιά του Βλάχου να κάνει το 2-0. Δύο γκολ νωρίς στο ματς, λοιπόν, έδωσαν το προβάδισμα στον Ολυμπιακό, ο οποίος το διατήρησε μέχρι το τέλος και έφτασε στο «τρίποντο», πρώτο στην «κούρσα» για τον τίτλο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Στρέζος, Γκούτσιος, Σωτηράκος, Βλάχος, Βούρος, Παπασάββας (77’ Καναβέτας), Σιώπης (46’ Ρεντζής), Βουτσιώτης, Βέργος, Γιάνκοβιτς, Πασαλίδης (69’ Ιγνατίδης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θεοδωράκης, Τζιτζικαλάκης, Βαρδακώστας, Κρητικός, Γρομητσάρης, Σιδηρόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Καραγιάννης, Δηλαβέρης, Κονταξής, Μπαστάκος.

Πηγή:olympiacos.org