Οι καλύτεροι του κόσμου θα κάνουν και πάλι τη διαφορά!

Τεράστια είναι η «δίψα» του κόσμου του Ολυμπιακού για το πρώτο ματς με την Κράσνονταρ στο «Γ. Καραϊσκάκης», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη (21/08) στις 22:00.

Περισσότερα από 6.000 «μαγικά χαρτάκια» έκαναν… φτερά, με τον αριθμό αυτό συνεχώς να μεγαλώνει, αφού η διάθεση των εισιτηρίων για το πρώτο ματς με τους Ρώσους συνεχίζεται όλο το 24ωρο μέσω ίντερνετ.

Ο κόσμος του Θρύλου στέλνει για μία ακόμη φορά το μήνυμά του, όντας πανέτοιμος να αποτελέσει και πάλι τον 12ο παίκτη της ομάδας στην προσπάθεια για επιστροφή στους ομίλους του Champions League.

Η Κράσνονταρ έδειξε ότι διαθέτει πολύ δυνατή ομάδα στο Πόρτο, όμως, η αλήθεια είναι ότι το «Ντραγκάο» δεν έχει καμία σχέση με τον Ναό.

Στο Φάληρο θα μιλήσουν ξανά οι καλύτεροι του κόσμου, οι οποίοι θα κάνουν για μία ακόμη φορά τη διαφορά, οδηγώντας τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς στο πρώτο βήμα για την πολυπόθητη πρόκριση για τα… αστέρια.

Η δύναμη του Θρύλου είναι ο κόσμος του, ο οποίος παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην «καρδιά» του Αυγούστου δεν βλέπει την ώρα να γεμίσει και πάλι το Φαληρικό γήπεδο, ώστε να βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα να επιστρέψει εκεί όπου αξίζει και πρέπει να βρίσκεται, στους 32 κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης.

Πηγή Gavros.gr