Ο Ραφίνια ήταν σαφής: Έρχεται στον Ολυμπιακό!

Νέα τροπή στην υπόθεση Ολυμπιακού – Ραφίνια! Οι προσπάθειες των ανθρώπων της Φλαμένγκο να κρατήσουν εκεί τον ποδοσφαιριστή και να αποτρέψουν την έλευσή του στο λιμάνι δεν… καρποφόρησαν.

Δείτε την εκπομπή μας :

Τα ξημερώματα της Παρασκευής ο έμπειρος άσος ανακοίνωσε στην ομάδα του ότι τα βρήκε με τον Ολυμπιακό και ότι έρχεται στη χώρα μας, για δύο χρόνια!

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε όπως έπρεπε, σε μία ακόμη μεταγραφική υπόθεσή του. Ήθελε έναν παίκτη και όλα δείχνουν ότι κατάφερε να τον κάνει δικό του. Ο Βραζιλιάνος δεν «πείστηκε» από την προσπάθεια της Φλαμένγκο να ανακόψει τη μεταγραφή. Αντιθέτως, πείστηκε από την προσπάθεια του Θρύλου να τον πάρει μακριά από εκεί και να τον επαναφέρει στο κορυφαίο ευρωπαϊκό, ποδοσφαιρικό επίπεδο!

«Ο Ραφίνια είναι αποφασισμένος να φύγει από το Φλαμένγκο και να πάει στον Ολυμπιακό και στην Ελλάδα. Η πρόταση ήρθε την Τετάρτη με το “ναι” που ήρθε από τον ατζέντη του. Μια συναισθηματικά φορτισμένη συνάντηση με τους εκπροσώπους τους ποδοσφαιρικούς τμήματος της Φλαμένγκο δεν μπόρεσε να τον απομακρύνει από την ιδέα. Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της ομάδας ανακοίνωσε συνέντευξη τύπου για το απόγευμα της Παρασκευής», λέει χαρακτηριστικά το Globoesporte, για το θέμα!

Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0