Μετά από σένα το χάος!!! +46 εκατομμύρια από ΠΑΟΚ, +58 από ΠΑΟ!!!

Μετά από σένα το χάος!!! +46 εκατομμύρια από ΠΑΟΚ, +58 από ΠΑΟ!!!

Πρωτάθλημα δεν παίρνουν τα εκατομμύρια, αλλά σίγουρα η ποιότητα κοστίζει… ακριβά!!!

transfermarkt

Τη διαφορά του Θρύλου από τις υπόλοιπες την ξέραμε και σίγουρα το transfermarkt δεν είναι τίποτα περισσότερο από έναν “μετρητή” της ποδοσφαιρικής αξίας των αθλητών βάσει της προσφοράς τους στο σύλλογο που ανήκουν, των ικανοτήτων τους, των “παιχνιδιών” των μάνατζερ και ένα σωρό άλλων ειδικών μεταβλητών που ικανοποιούνται ή μη σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές και περιόδους.

Αυτό που βλέπουμε φέτος όμως, είναι ένα γεμάτο οπλοστάσιο στην υπηρεσία του Θρύλου εγνωσμένης αξίας και πανευρωπαϊκής ή και παγκόσμιας αναγνώρισης!

Αυτή τη στιγμή το transfermarkt έχει ένα σύνολο 39 παικτών με μέσο όρο ηλικίας τα 25,1 χρόνια και αξίζει να σημειώσουμε πως στο παρόν ρόστερ δεν συμπεριλαμβάνονται οι Μπενίτες και Πουλίδο, δύο πολύ σημαντικές μονάδες σε νεαρή ηλικία και με υψηλή ποδοσφαιρική “χρηματιστηριακή” αξία!

Δείτε εδώ : http://www.transfermarkt.co.uk/olympiacos-piraeus/startseite/verein/683/saison_id/2014

Το μόνο που μένει πλέον είναι να δουλέψουν όλοι μαζί, ως ένα σύνολο σφικτό, ομοιογενές, συμπαγές, σύμφωνα με το πλάνο του προπονητή!

Αξιολογώντας συνοπτικά αυτό που είδαμε μέχρι στιγμής, το μεγάλο όπλο του Θρύλου φέτος σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, είναι η υψηλή ταχύτητα ανάπτυξης παιχνιδιού, η ασφυκτική πίεση ψηλά που “μπουκώνει” τον αντίπαλο και η ισορροπία ανάμεσα στις γραμμές, με μικρές αποστάσεις που δεν επέτρεψαν στους top αντιπάλους να παίρνουν υψηλά ποσοστά κατοχής!

Ακόμα είναι νωρίς βέβαια καθώς ο προπονητής δείχνει να υπολογίζει ακόμα και το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου στο ΝΑΟ ως αγώνα προετοιμασίας αν αξιολογήσουμε το γεγονός ότι ακόμα και στη θεωρητική τελική μάχη του Θρύλου με τη Φενέρ, επέλεξε να κάνει αρκετές αλλαγές και να μην “τεστάρει” τα πνευμόνια της ομάδας σε συνθήκες υψηλής θερμοκρασίας και πίεσης!

Ίδωμεν, τα πρώτα δείγματα γραφής είναι πολύ καλά και ο πρόεδρος και όλο το επιτελείο που βρίσκονται στο παρασκήνιο, δουλεύουν ασταμάτητα ώστε αυτοί οι παίκτες να έχουν όλα όσα χρειάζονται για να μένουν συγκεντρωμένοι και να αποδίδουν τα μέγιστα! Βεντέτες, κλίκες και μουρμούρες δεν υπάρχουν στο Θρύλο εδώ και πολλά χρόνια και όποιος δεν το βλέπει, μάλλον δε θέλει να το δει!

Υ.Γ. 1 Ακούω που λένε 1 γκολ για κάθε δανεικό του ΠΑΟ στη Νίκη Βόλου! Σίγουρα είναι νωρίς για 5 τεμάχια, αλλά αν όλα πάνε καλά… ο φετινός Θρύλος, ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΟΠ… ΔΕ ΘΑ ‘ΧΕΙ ΣΤΟΠ!!!

Υ.Γ. 2 Μη μετράτε καβούρια στις τσέπες του “Βαγγέλα”, στηρίξτε αυτούς που έχουμε και έχετε υπομονή! Πως μπορείς να κρίνεις πριν ακόμα δεις? Μην κάνουμε σαν γυναίκες στο κομμωτήριο, εδώ μιλάμε για μπάλα!!!

Υ.Γ. 3 Δηλαδή φέτος μπορεί να παίξουμε κύπελλο με την ΑΕΚ? Απάντηση : Μελίνα Μερκούρη επί δύο αυτή τη φορά!!!!

Υ.Γ. 4 Κόντρα στον αρχικό υπότιτλο του κειμένου, όποιος νομίζει ότι πρωτάθλημα δεν παίρνουν τα εκατομμύρια, ψάχνει μονίμως να επιβεβαιωθεί στο 5%! Τις άλλες 95 φορές, πρωτάθλημα παίρνουν τα εκατομμύρια! Κύπελλο σε νοκ άουτ, μπορεί να μην παίρνουν, αλλά σε 34 αγώνες παίρνουν και το ξέρετε ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ, γι’αυτό χτυπιέστε με το Πατριαρχείο και κάθε Πατριαρχείο κάθε φορά που ο Θρύλος φέρνει παίκτες!

Υ.Γ. 5 Αν θέλεις οκτάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ, τέτοια φιλικά κλείνεις και ας φας και καμιά σφαλιάρα ξεγυρισμένη! Προσωπικά λυπάμαι που δε φάγαμε καμιά πολύ καλή για να δούμε νωρίς τις αδυναμίες και να μη φάμε 3-4 κόρνερ ξανά όπως πέρυσι με την Παρί!

Υ.Γ. 6 Πέντε και σήμερα για να ξαναπατήσουμε στο ΝΑΟ και να ευχηθούμε Καλή Σεζόν από κοντά στο Θρύλο μας! Και η μία πέρασε ήδη! Ουφ!!!

Υ.Γ. 7 Δεν έχουμε υστερόγραφο 7, αλλά τα 7 είναι πάντα πιο καλά!

Με υπογραφή,

ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ