Ο Μπουφόν αναζητά το περιβάλλον που θα του δώσει κίνητρο!!! Οι ιταλικές ιστοσελίδες επιμένουν για τον Ολυμπιακό!

Ο Μπουφόν αναζητά το περιβάλλον που θα του δώσει κίνητρο

Δείτε την εκπομπή μας :

Τις προϋποθέσεις για να συνεχίσει την καριέρα του περιέγραψε ο Τζίτζι Μπουφόν. Ο Ιταλός τερματοφύλακας δεν θα ανανεώσει με τη Γιουβέντους αλλά δεν έχει αποφασίσει εάν θα πάρει μεταγραφή ή θα αποσυρθεί.

Αυτό που τόνισε ο Μπουφόν είναι ότι θέλει να υπογράψει σε μία ομάδα που θα του δώσει το κίνητρο να αισθανθεί χρήσιμος και να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο.

Παράλληλα, ο Μπουφόν εξήγησε ότι έχει ανάγκη από μερικές μέρες για να σταθμίσει τα δεδομένα, προτού πάρει την απόφαση του:

«Για το μέλλον μου χρειάζομαι 20 με 25 μέρες για να αποφασίσω. Έχω δεχτεί προτάσεις, αλλά θέλω να διαπιστώσω αν νιώθω ενθουσιασμό, αν έχω κίνητρο και επιθυμία για να δουλέψω σκληρά και να είμαι ο γνωστός Μπουφόν.

Δεν μπορώ να κηρύξω πόλεμο μόνος μου. Πάντα προσπαθούσα να μεταδίδω ενθουσιασμό στους άλλους, τώρα θέλουν κάποιος άλλος να μου τον μεταδώσει και θα το καλωσορίσω αυτό. Αλλιώς, θα σταματήσω το ποδόσφαιρο με ειρηνικό τρόπο».

Οι ιταλικές ιστοσελίδες επιμένουν ότι ο Ολυμπιακός συγκαταλέγεται μεταξύ των ομάδων που έχουν προσεγγίσει τον Μπουφόν και περιμένουν την επιλογή του.

https://www.to10.gr/podosfero/serie-a/1560325/o-boufon-anazita-perivallon-pou-tha-tou-dosi-kinitro/