Ο ελεύθερος Ζαχάβι, η αρθροσκόπηση, οι 4 εβδομάδες, το «τότε αποφασίζω» και το… παζάρι

Ο ελεύθερος Ζαχάβι, η αρθροσκόπηση, οι 4 εβδομάδες, το «τότε αποφασίζω» και το… παζάρι

Δείτε την εκπομπή μας

O Ζαχάβι κυκλοφορεί ελεύθερος, έχει προτάσεις και σκέφτεται. Ο Ολυμπιακός έχει θέσει προτεραιότητες και οι βιασύνες δεν είναι μέρος του… σχεδίου.
Ο Εράν Ζαχάβι είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστής της ελεύθερης αγοράς. Και ήδη έχει πλείστες προτάσεις στα χέρια του, από όλη την ποδοσφαιρική επικράτεια. Με τον Ολυμπιακό να μην είναι εκτός κάδρου. Καθώς είναι σαφές ότι από τον Ιανουάριο οι Ερυθρόλευκοι ανέπτυξαν επαφές με τον ποδοσφαιριστή και τον εκπρόσωπό του. Οι οποίες δεν τελεσφόρησαν τότε, αλλά από τη στιγμή που ο ίδιος έμεινε ελεύθερος και η μεταγραφική περίοδος ακόμη δεν ξεκίνησε καλά καλά, όλα μπορεί να γίνουν.

Η Αϊντχόφεν ανακοίνωσε και επίσημα την Πέμπτη το τέλος της παρουσίας του Ζάχαβι στην ολλανδική ομάδα, με την οποία έκλεισε τη σεζόν έχοντας εκπληκτικά νούμερα: 20 γκολ και 16 ασίστ σε 46 παιχνίδια! Συνολικά τη 2ετή παρουσία του στην PSV ο Ζαχάβι την ολοκλήρωσε έχοντας 79 παιχνίδια, 37 γκολ και 16 ασίστ! Μ τη δεύτερη χρονιά του να είναι ακόμη καλύτερη από την πρώτη.

Την Τετάρτη ο 35χρονος (25/07/1987) επιθετικός, αποφάσισε να κάνει έναν καθαρισμό στο γόνατο, με σκοπό να είναι απολύτως έτοιμος για τη νέα σεζόν, ανάλογα με την ομάδα που θα επιλέξει να συνεχίσει για νέο προορισμό του. Τον καθαρισμό ανέλαβε ο διάσημος Ισραηλινός χειρουργός και προσωπικός γιατρός του Ζαχάβι, Γκάι Μοράγκ, ο οποίος ανακοίνωσε ότι σε 4 εβδομάδες ο ποδοσφαιριστής θα είναι έτοιμος 100% να μπει στις προπονήσεις και να ξεκινήσει προετοιμασία με την ομάδα που θα επιλέξει.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον επόμενο σύλλογό του; Ο ίδιος δεν απαντάει. Δεν επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα ότι επιστρέφει στο Ισραήλ για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Δεν δείχνει να… καίγεται για την προσφορά της Μποταφόγκο, κάτι που δείχνει πολλά για το πού θέλει να… κινηθεί ποδοσφαιρικά. Οπως ανέφερε ο εκπρόσωπός του, ωστόσο, η συζήτηση απόφασή του θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Δείτε την συνέχεια εδώ