Μοντεστό, Καρεμπέ, Βαλμπουενά «έψησαν» τον Εμβιλά!

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού ο Γιάν Εμβιλά έχει πει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα στην κάμερα του Olympiacos Tv, μεταξύ αυτών και όσα δήλωσε για τον Φρανσουά Μοντεστό, τον Κριστιάν Καρεμπέ και τον Ματιέ Βαλμπουενά.

Δείτε την αθλητική εκπομπή μας :

Είναι δεδομένο πως και οι τρεις Γάλλοι έπαιξαν σημαντικό ρόλο για να φορέσει ο Εμβιλά την ερυθρόλευκη φανέλα.

«Όχι δεν είχα μιλήσει προσωπικά με τον προπονητή πριν έρθω στην ομάδα, μίλησα όμως με τον Φρανσουά Μοντεστό, ο οποίος μου είπε πως ο coach με θέλει στην ομάδα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Εμβιλά. Η πρώτη επαφή λοιπόν έγινε από τον Μοντεστό, ο οποίος ανέλαβε να εξηγήσει στον 30χρονο μέσο, πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για εκείνον.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συναντήσω ξανά τον Κριστιάν Καρμπέ, γνωριζόμαστε πολύ καιρό και θα με βοηθήσει πολύ στη αυτοπεποίθηση και στην επικοινωνία», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Εμβιλά για τον Κριστιάν Καρεμπέ. Ο Αθλητικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός υπήρξε με την σειρά του, ένας από τους σοβαρούς λόγους, που ο Εμβιλά ήρθε στον Πειραιά.

Τέλος, το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρόλευκων» στάθηκε και στον Ματιέ Βαλμπουενά: «Είχα μιλήσει με μηνύματα με τον Ματιέ για τον Ολυμπιακό! Είναι αυτός μου είπε να έρθω εδώ στην ομάδα και πως ο σύλλογος και η πόλη είναι καταπληκτικοί».

Βλέπουμε λοιπόν πως για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του καλοκαιριού, ως τώρα, έπαιξαν το ρόλο τους οι τρεις Γάλλοι του Ολυμπιακού! Πλέον είναι… τετράδα! Φυσικά τον μεγαλύτερο ρόλο τον είχε ο ηγέτης της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης, που ολοκλήρωσε ΑΛΛΗ μια σπουδαία μετακίνηση στον Θρύλο! Μπράβο σε όλους!

Πηγή Gavros.gr