Μαρτίνεθ: «Μετά την αποβολή χάσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού»

Μαρτίνεθ: «Μετά την αποβολή χάσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού»

Δείτε την εκπομπή

«Μετά την αποβολή χάσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού», ανέφερε ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος επισήμανε ότι το αποψινό παιχνίδι θα πρέπει να γίνει μάθημα για τους Ερυθρόλευκους, ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Ευρώπη και Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Συναγερμός πριν τον Ολυμπιακό και… μεταγραφή

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το παιχνίδι μοιάζει σαν να ήταν πολλά παιχνίδια. Ξεκινήσαμε καλά, με έλεγχο, ήμασταν ενωμένοι και συγκεντρωμένοι. Γίναμε νευρικοί μετά το πρώτο γκολ, όμως παραμείναμε ενωμένοι και προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα.

Σίγουρα μας έκανε κακό το γκολ και η αποβολή, από εκεί και μετά χάσαμε τον έλεγχο στο παιχνίδι. Δεν ξέρουμε αν το δεύτερο γκολ του αντιπάλου μας ήταν οφσάιντ, είναι όμως σίγουρα ένα αποτέλεσμα που δεν περιμέναμε και δεν επιθυμούμε.

Έχουμε τέσσερα παιχνίδια ακόμα, πολλά μπορούν να συμβούν. Θα διεκδικήσουμε τους περισσότερους βαθμούς και όταν τελειώσει ο όμιλος θα δείξει ο καθένας που αξίζει να βρίσκεται. Αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να μας γίνει μάθημα, όταν βρισκόμαστε στη δυνατή μας κατάσταση, να είμαστε πιο καταιγιστικοί, να βάζουμε περισσότερα γκολ και να τελειώνουμε τα ματς, αλλιώς θα το πληρώσουμε όπως σήμερα».