Καραπαπάς: «Δεν θα γίνει ο Ολυμπιακός η πρώτη ομάδα που θα έχει τιμωρηθεί χωρίς να υπάρχει τραυματισμός»

Δείτε την εκπομπή μας

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, έδωσε το παρών στην εκδίκαση της έφεσης των «ερυθρολεύκων» κατά τις πρωτόδικης απόφασης για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τόνισε: «Ελπίζω πως δεν θα γίνει ο Ολυμπιακός η πρώτη ομάδα που τιμωρείται χωρίς να υπάρχει τραυματισμός».

Ο Ολυμπιακός, εκτός από την νομική του ομάδα, εκπροσωπήθηκε στην εκδίκαση της έφεσης κατά της απόφασης για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και από τον αντιπρόεδρό του, Κώστα Καραπαπά. Ο τελευταίος μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου:

«Για να διακοπεί ένα παιχνίδι για τραυματισμό πρέπει αυτό να αναφέρεται από τον μοναδικό αρμόδιο σύμφωνα με τον κανονισμό που είναι ο γιατρός του αγώνα. Ο γιατρός του αγώνα στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν βεβαίωσε ποτέ κανέναν τραυματισμό ποδοσφαιριστή. Συνεπώς ελπίζουμε με την απόφαση πώς δεν θα γίνει ο Ολυμπιακός η πρώτη ομάδα που θα έχει τιμωρηθεί χωρίς να υπάρχει τραυματισμός και χωρίς να υπάρχουν επεισόδια στο γήπεδο. Ελπίζω ότι δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο και ότι θα λάμψει η αλήθεια. Ότι θα γίνει αυτό που κάθε άνθρωπος καταλαβαίνει».