Γκιλιέρμε: Συγνώμη στους οπαδούς, Eυχαριστώ Βαγγέλη Μαρινάκη!!!

Το αντίο στον Ολυμπιακό είπε ο Γκιλιέρμε, αποχαιρετώντας την ομάδα, τον πρόεδρο, τον προπονητή και τον κόσμο. Μάλιστα, ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αποκαλύπτοντας πως του έκανε μία απίστευτα μεγάλη προσφορά για τα ελληνικά και τα ευρωπαϊκά δεδομένα στην προσπάθειά του να τον πείσει να μείνει.

Δείτε το Pre-game του τελικού με την ΑΕΚ

«Θέλω να απολογηθώ στους φιλάθλους του Ολυμπιακού που αποχωρώ πριν από έναν σημαντικό τελικό Κυπέλλου, αλλά δυστυχώς δεν ήταν δικό μου λάθος λόγω των ημερομηνιών και την παγκόσμια καραντίνα. Αν δεν έφευγα τώρα δεν θα μπορούσα να πάω στην ομάδα που ήθελα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μαρινάκη που έκανε κάθε πιθανή προσπάθεια, για μήνες, για να με κρατήσει στην ομάδα, δείχνοντάς μου με κάθε τρόπο πόσο με ήθελε να μείνω στον Ολυμπιακό και μου έκανε μία προσφορά εκτός πραγματικότητας για τα ελληνικά ή και τα ευρωπαϊκά δεδομένα. Ωστόσο, είχα ήδη αποφασίσει να κάνω μία αλλαγή στην καριέρα μου.

Ζήτησα από το σύλλογο να δεχτεί την επιθυμία μου να φύγω και να μη συμμετάσχω στον τελικό του Κυπέλλου ώστε να συνεχίσω την καριέρα μου σε άλλη ομάδα, την ώρα που η οικονομική προσφορά που έπρεπε να δεχτεί ο Ολυμπιακός δεν ήταν ικανοποιητική.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πέδρο Μαρτίνς, το προπονητικό επιτελείο, τους ανθρώπους της ομάδας και φυσικά τους συμπαίκτες μου για αυτό το υπέροχο ταξίδι.

Και θέλω να ευχηθώ σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο να απολαμβάνει πάντα επιτυχίες και κατορθώματα.

Μία μεγάλη αγκαλιά στους φανταστικούς φιλάθλους και ένα ειλικρινές ευχαριστώ».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0