Έτσι «καίγεται» ο Παναθηναϊκός και δικαιώνεται ο Ολυμπιακός

Έτσι «καίγεται» ο Παναθηναϊκός και δικαιώνεται ο Ολυμπιακός

Δείτε την εκπομπή μας

Η… μπάλα τιμωρεί και αυτό ισχύει για τον Παναθηναϊκό που δεν πήγε στο Καραϊσκάκη με σκοπό να παίξει μπάλα αλλά να πάρει το παιχνίδι στα «χαρτιά», με τακτικές που εκθέτουν όποιον τις εφαρμόζει. Όμως, από τα στοιχεία που διέρρευσαν «καίγεται» ο Παναθηναϊκός και δικαιώνεται ο Ολυμπιακός, κάτι που αναμένεται να αποδειχθεί και ενώπιον της αθλητικής δικαιοσύνης.

Κατ’ αρχήν ο Παναθηναϊκός αποχώρησε για τα αποδυτήρια χωρίς την άδεια του διαιτητή Μαρέσκα. «Η ομάδα του Παναθηναϊκού αποφάσισε να αποσυρθεί στα αποδυτήρια με δική της βούληση όπως ακριβώς περιγράφει και ο διαιτητής της αναμέτρησης στο Φ. Α. Και γι αυτό δεν συνεχίστηκε το ματς», ξεκαθάρισε ο Ολυμπιακός.

Αν υπήρχε κάτι επείγον ο Χουάνκαρ θα πήγαινε για εξετάσεις σε κάποιο κοντινό νοσοκομείο δημόσιο (Τζάνειο ή Νίκαιας) ή ιδιωτικό («Μετροπόλιταν») και όχι σε νοσοκομείο στο Μαρούσι που είναι χορηγός της ομάδας. «Σύμφωνα με την ειδικό που έκανε την εξέταση θα μπορούσε να εξέλθει ο Χουάνκαρ για την οικία του με οδηγίες», αποκάλυψε ο Ολυμπιακός, μεταξύ των στοιχείων που διέρρευσε.

Εξίσου σημαντική και η αποκάλυψη ότι μισή ώρα, μετά την προσωρινή διακοπή, παράγγειλαν και έφαγαν πίτσες, άρα δεν είχαν σκοπό να επιστρέψουν στον αγωνιστικό χώρο για να συνεχιστεί ο αγώνας. «Ο ίδιος ο διαιτητής Μαρέσκα εξερράγη στα αποδυτήρια όταν δυο ώρες μετά τη διακοπή οι άνθρωποι του ΠΑΟ είπαν «εμείς δεν έχουμε θέμα να συνεχίσουμε». Ο διαιτητής τους είπε σε υψηλούς τόνους: «τώρα το θυμηθήκατε κύριοι; 2 ώρες μετά;» σημείωσε ο Ολυμπιακός.

Δείτε την συνέχεια εδώ