Έναρξη προπονήσεων και προσθήκες στο τμήμα Ξιφασκίας

Από την Πέμπτη (27/8) ξεκίνησαν και επίσημα οι προπονήσεις, όπως και οι νέες εγγραφές της Ακαδημίας ξιφασκίας του Ολυμπιακού, με σκοπό την κατάλληλη προετοιμασία των αθλητών για την αγωνιστική περίοδο που ξεκινά στις 12/9 με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων.

Δείτε το Pre-game του τελικού με την ΑΕΚ

Επίσης το τμήμα κατά την καλοκαιρινή περίοδο ενισχύθηκε με τρεις προσθήκες καθώς στο έμψυχο δυναμικό εντάχθηκαν οι:

Μαρία-Ελένη Γαζεπίδη (από τον ΑΟ Ασπίδα), Χριστίνα Χουζούρη (από την Βικτωρία) και Χριστίνα-Νικολέττα Γαζεπίδη (από τον ΑΟ Ασπίδα). Η Μαρία-Ελένη Γαζεπίδη αποτελεί μέλος της Προεθνικής Ομάδας Σπάθης και βρίσκεται στην 4η θέση της κατηγορίας Νεανίδων.

Έτσι με την προσθήκη της αθλήτριας η ομάδα των Νεανίδων (Κωνσταντακοπούλου Δ.,Φαναριώτη, Φραγκοπούλου, Χαντζοπούλου, Τσοκαροπούλου Α., Τσιγαριδα) ανεβαίνει επίπεδο και προσβλέπει στην κατάκτηση του τίτλου στην κατηγορία.

Η Χριστίνα Χουζούρη βρίσκεται στην 5η θέση της κατηγορίας Παγκορασίδων και η ομάδα του Ολυμπιακού (Κωνσταντακοπούλου Ρ., Τσοκαροπούλου Χ., Τσακανάκη, Πύλιου) θα διεκδικήσει τον πρώτο της τίτλο στο επερχόμενο πρωτάθλημα. Τέλος η Χριστίνα-Νικολέττα Γαζεπίδη εντάσσεται στην αναπτυξιακή κατηγορία (6-10 ετών) η οποία θα βοηθήσει μαζί με τις νέες προσθήκες στην ενδυνάμωση της Ακαδημίας.

Το τμήμα Ξιφασκίας του Ολυμπιακού εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν σε όλους με υγεία και πολλές επιτυχίες.

*Πληροφορίες-εγγραφές στο 210-4190902 καθημερινά και ώρες 10:00-18:00 και στο 6976005000.