Αυτοί είναι οι Σαμπαλί και Μουνιέ VIDEO

Αυτοί είναι οι Σαμπαλί και Μουνιέ VIDEO

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τους Σαμπαλί και Μουνιέ. Ο Σωτήρης Μήλιος που γνωρίζει πολύ καλά το γαλλικό πρωτάθλημα μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για τους δύο ποδοσφαιριστές.

Untitled-1

Την ευκαιρία να γνωρίσουν τους Σαμπαλί και Μουνιέ είχαν οι ακροατές του ΣΠΟΡ FM 94,6. Ο Σωτήρης Μήλιος, ο οποίος γνωρίζει καλά το γαλλικό πρωτάθλημα αποκρυπτογράφησε τους δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο γαλλικό πρωτάθλημα…

Σαμπαλί: ο εξελίξιμος

Πρόκειται για έναν παίκτη ο οποίος φυσιογνωμικά μοιάζει με τον Κλοντ Μακαλελέ. Κοντός, «χτιστός», αλλά αρκετά ευέλικτος. Έχει αγωνιστεί τόσο στο αριστερό όσο και το δεξί άκρο της άμυνας έχοντας αρκετές προωθήσεις. Αγωνιστικά φέρνει αρκετά στον Σαλίνο, υστερεί όμως στον τομέα της τεχνικής. Ωστόσο είναι αρκετά πειθαρχημένος τακτικά, και αρκετά χρήσιμος ανασταλτικά για μια ομάδα. Είναι παίκτης εξελίξιμος ο οποίος μπορεί να αυξήσει την αξία του εάν παίξει σε μια ομάδα οργανωμένη που κάνει μια καλή χρονιά. Αγωνίστηκε ως δανεικός στην Εβιάν αλλά μετά τον υποβιβασμό της επιστρέφει στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Μουνιέ: ο Γάλλος… Ριέρα!

Σε αντίθεση με τον Σαμπαλί ο Μουνιέ είναι ένας παίκτης ο οποίος έχει αφήσει το στίγμα του στο γαλλικό πρωτάθλημα, καθώς αποτελεί βασικό στέλεχος κάθε ομάδας στην οποία έχει αγωνιστεί. Μπορεί να γίνει ένας παραλληλισμός, με τον Ριέρα ο οποίος αγωνίστηκε στο παρελθόν με τον Ολυμπιακό… Φέρνει αρκετά στο στιλ του Ισπανού, καθώς συνηθίζει να «ταϊζει» τους συμπαίκτες του με ασίστ αλλά συγκριτικά με τον Ριέρα έχει μεγαλύτερη έφεση στο γκολ. Έχει καλή σέντρα και πάσες ακριβείας. Είναι ένας δημιουργικός αριστεροπόδαρος μέσος ο οποίος μπορεί να δώσει πλάτος στο παιχνίδι μιας ομάδας.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0