Την Τρίτη στον Ολυμπιακό ο Πουλίδο

Στο τέλος του φαίνεται πως φτάνει το σίριαλ της μεταγραφής του Άλαν Πουλίδο στην ομάδα του Ολυμπιακού, καθώς οι Μεξικανοί γράφουν πως ο νεαρός επιθετικός θα αποτελέσει μέλος του Θρύλου μέσα στις επόμενες ώρες.

fileΤο ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών, έκανε λόγο πως ο παίκτης και οι άνθρωποι της Τίγκρες θα συναντηθούν την Τρίτη και τότε θα επικυρωθεί η συμφωνία του με τον Ολυμπιακό.


«Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Τίγκρες, Άλαν Πουλίδο, είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό από την Ελλάδα. Την ερχόμενη Τρίτη, από παίκτης της Εθνικής ομάδας, θα είναι παίκτης – για τρία χρόνια – μιας ευρωπαϊκής».

Μάλιστα, από εκεί και πέρα, οι Μεξικανοί αποκαλύπτουν πως θα ενσωματωθεί στον Ολυμπιακό, όταν η ομάδα μεταβεί στις ΗΠΑ για το ICC και προφανώς έχουν αρχίσει να δέχονται πλέον το γεγονός πως ο Πουλίδο, αλλάζει ομάδα, φανέλα και… ήπειρο.

«Ο γεννημένος στη Θιουδάδ, θα ενσωματωθεί στην ελληνική αποστολή στις ΗΠΑ, καθώς εκεί θα μετάσχει σε ένα τουρνουά. Αυτή τη στιγμή το μέλλον του είναι αβέβαιο, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει».

Το τελευταίο σκέλος του ρεπορτάζ αναφέρεται στις δηλώσεις που έκανε ο προπονητής της Τίγκρες, στις οποίες έλεγε χαρακτηριστικά πως δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα για το θέμα του Πουλίδο. Ίσως για αυτό το κείμενο να λέει πως το μέλλον του παίκτη είναι ακόμα αβέβαιο.

Ανεξάρτητα, πάντως, από τις δηλώσεις του Ρικάρντο Φερέτι, ο Πουλίδο βρίσκεται μια ανάσα από τον Ολυμπιακό.

πηγή: gavros.gr