Έτοιμος για πρόκριση!

chalenge cup

Την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του CEV Cup θα διεκδικήσει ο Ολυμπιακός.στον αποψινό επαναληπτικό αγώνα που θα γίνει στις 21.00 στο Παρίσι κόντρα στην Παρί.

Η νίκη των «ερυθρόλευκων» με 3-0 στο πρώτο ματς που έγινε στου Ρέντη δίνει σαφές προβάδισμα στην ελληνική ομάδα, που χρειάζεται να πάρει τουλάχιστον δύο σετ για να τσεκάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Σε περίπτωση που η Παρί επικρατήσει με 3-0 ή 3-1, το ματς θα οδηγηθεί στο «χρυσό σετ», ώστε να προκύψει νικητής, ενώ ο ηττημένος θα συνεχίσει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις στο Challenge Cup.

«Μεγάλο ρόλο η έδρα»

Έτοιμος για κάθε ενδεχόμενο είναι ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Γιάννη Νικολάκη.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως η ρεβάνς έχει εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά απ’ το πρώτο ματς, αναμένοντας μεγαλύτερη πίεση απ’ την Παρί:

«Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Είπα πως στον Πειραιά παίξαμε το πρώτο ημίχρονο και στο Παρίσι θα δώσουμε το δεύτερο. Η Παρί ίσως μας υποτίμησε στο πρώτο ματς. Περιμένω μεγάλη πίεση αλλά ομάδα μας είναι έτοιμη για όλα τα ενδεχόμενα. Θα παίξει σίγουρα ρόλο η έδρα. Πάντως αυτό που θέλω να επισημάνω και πάλι είναι πως στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε στην Ευρώπη και μέσα από τα δυνατά παιχνίδια η ομάδα να αποκτά εμπειρίες».

Πηγή:sport-fm.gr