Ελ Αραμπί: «Το είχα ανάγκη αυτό το χατ τρικ, το 2ο γκολ το αφιερώνω στον μικρό αδερφό μου»!

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει για το χατ τρικ του και τη σημασία του σε αυτό το χρονικό σημείο. Τι είπε για Ολυμπιακό και Χασάν.

Δείτε την εκπομπή μας :

Ο Ελ Αραμπί είπε στη NOVA για:

Το χατ τρικ: Έκανα αυτό που είχα πει. Είμαι ευτυχισμένος για τη νίκη μας σήμερα.

Το εάν το είχε ανάγκη: Ναι φυσικά το είχα ανάγκη μετά την απουσία μου. Ήταν δύσκολο αυτό το διάστημα. Στο α’ μέρος δεν ήταν τόσο καλά τα πράγματα. Στο β’ όμως βελτιωθήκαμε και πήραμε τη νίκη.

Το παιχνίδι: Πραγματικά δεν ήμασταν καλοί στο α’ μέρος. Είχε δίκιο ο προπονητής μας και στο 2ο μέρος αλλάξαμε την απόδοσή μας. Ήταν μία νίκη που αξίζαμε. Δείξαμε ομάδα με χαρακτήρα και που αλλάζει την εικόνα της.

Το εάν είναι καλή συγκυρία τα γκολ του: Πραγματικά είναι πολύ καλή στιγμή. Το παιχνίδι με την Πόρτο είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Είναι πολύ σημαντική η πρόκριση και θα τα δώσουμε όλα.

Τον κορονοϊό: Νομίζω πως όλα έχουν αλλάξει. Όλοι δοκιμαζόμαστε. Παίζουμε σε γήπεδα χωρίς κόσμο. Στην Αγγλία παίζουν με κόσμο. Ξέρουμε πως ο κόσμος δοκιμάζεται και το τι συμβαίνει αλλά θέλουμε να παίζουμε με κόσμο.

Τον Χασάν: Πραγματικά θα μας λείψει. Εμένα μου λείπει. Τον έχει ανάγκη η ομάδα. Ελπίζουμε η περιπέτειά του να έχει τέλος και ελπίζουμε να σταματήσουμε να χάνουμε παίκτες.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0