Ανανέωση συμβολαίου σε Μπουχαλάκη…

Έτοιμη φέρεται η ΠΑΕ να προσφέρει νέο συμβόλαιο με παράλληλη αναπροσαρμογή στις αποδοχές του Ανδρέα Μπουχαλάκη, σύμφωνα με τη σημερινή SportDay.

f439c3c2bc000636ffd922e619000f40_L

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης είναι ένας από τους νέους ποδοσφαιριστές του Θρύλου που έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόουτς. 

Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι από τα έξι παιχνίδια που ήταν στην αποστολή της ομάδας μας, έχει αγωνιστεί στα τέσσερα από αυτά και μάλιστα στο πρόσφατο με την Παναχαϊκή ήταν στο αρχικό σχήμα. 

Ο 21χρονος χαφ έχει δείξει πως το μέλλον του ανήκει και για αυτό τον λόγο, σύμφωνα με τηSportDay, στον Ολυμπιακό, σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να τον καλέσουν για αναπροσαρμογή συμβολαίου. 

Αυτή τη στιγμή οι ετήσιες απολαβές του διεθνούς με την Ελπίδων άσσου φτάνουν τις 70.000 ευρώ, όμως μετά την επικείμενη συνάντηση των δύο πλευρών το συγκεκριμένο ποσό αναμένεται να ξεπεράσει τις 100.000 ευρώ. 

Άλλωστε, το εξαιρετικό γκολ που πέτυχε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας στην Αμερική κόντρα στη Μίλαν έκανε αρκετούς μάνατζερ και ανθρώπους συλλόγων να ψαχθούν για την περίπτωσή του.

Οπότε ως γνωστόν η ΠΑΕ προσέχει για να έχει…

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0