Σε ποιά ζώδια αρέσουν οι φωτογραφίες ;

Σε ποιά ζώδια αρέσουν οι φωτογραφίες ;

Άλλοι στέκονται μπροστά στην κάμερα χωρίς κανένα πρόβλημα και ό,τι ήθελε προκύψει. Άλλοι θέλουν να τσεκάρουν ή και να λογοκρίνουν το τελικό αποτέλεσμα, μπας και δεν φαίνονται τόσο πανέμορφοι και σέξι, όσο τους έκανε ο καλός Θεός.

f3ad4a234535b69ec9bf916a25462992_XL
ΚΡΙΟΣ

Δεν είναι εύκολο να έχεις μια καθαρή φωτογραφία ή βίντεο ενός Κριού. Τα περισσότερα είναι κουνημένα, καθώς σπάνια μένει εντελώς ακίνητος για τα δευτερόλεπτα που απαιτούνται. Όσο για το ενδιαφέρον του ως προς το τελικό αποτέλεσμα, θα δώσει σημασία αν τον παρουσιάζει όχι μόνο αρκετά ωραίο, αλλά και σε στάση που να τονίζει το ενεργητικό του image.

Μη διανοηθείς να τον τραβήξεις αραχτό σε ξαπλώστρες και πολυθρόνες, παρεκτός κι αν η πόζα τονίζει τη σέξι κορμοστασιά του. Αν πάλι τον πετύχεις λιώμα στο μεθύσι με μάτι γλαρό, μπορείς κάλλιστα να διαλύσεις τη σχέση, τη φιλία ή το οτιδήποτε υπάρχει ανάμεσά σας δείχνοντας σε κοινούς φίλους τη φωτογραφία ή το βιντεάκι.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος φωτογραφίζεται ή βιντεοσκοπείται ευχαρίστως μαζί με τον έρωτά του για τον οποίο καμαρώνει. Όπως και με οποιοδήποτε ευπαρουσίαστο πρόσωπο του αντίθετου φύλου, ανεξάρτητα από τη σχέση που έχει μαζί του. Απαθανατίζεται επίσης με ευχαρίστηση παρέα με κάποιο έδεσμα που θα παρασκευαστεί ή παρασκευάστηκε χάρη σε εκείνον, όπως μια ψαρούκλα που καμάκωσε ή ένα ταψί λαχταριστές μπριζόλες που έψησε στα κάρβουνα.

Δεν θέλει όμως να τον τραβάνε ενώ τρώει, για να μη δίνει λαβή σε όσους του προσάπτουν λαιμαργία, κάτι που τον ενοχλεί ιδιαίτερα. Γενικά προτιμά οι εικόνες του που μένουν στην αιωνιότητα, να αναδίνουν έναν ήρεμο δυναμισμό και, εννοείται, την ερωτική του γοητεία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι ο τύπος της επίδειξης και αυτό θέλει να το αποτυπώσει σε κάθε ψηφιακή μορφή. Μακάρι να γινόταν δύο (ή και περισσότεροι) εαυτοί του να ενσαρκώνονταν μαζί στον υλικό κόσμο και να τραβούσαν ο ένας τον άλλο φωτογραφίες και βίντεο. Ελλείψει αυτής της δυνατότητας, οπουδήποτε παίζει φάση φωτογράφισης, σπεύδει να στηθεί πρώτος-πρώτος στο κέντρο του πλάνου.

Αλλά είναι γεγονός ότι πάντα θα προσθέσει τη δική του θεατρική νότα στο όλο αποτέλεσμα. Για να καταλάβεις, σε μια ομαδική φωτογραφία μπορεί να αναβιώσει το παιδικό αστειάκι να βάζει «κερατάκια» στον μπροστινό ή να κάνει μια γκριμάτσα, χαλώντας το αξιοπρεπές στήσιμο όλων των υπολοίπων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τον Καρκίνο οι φωτογραφίες και τα βίντεο είναι ένας πολύτιμος τρόπος να κρατά αναμνήσεις από τα γεγονότα της ζωής του. Θα τα διαφυλάξει και θα τα δει και ξαναδεί πολλές φορές μέχρι τα βαθιά του γεράματα. Γι’ αυτό και παίρνει την όλη ιστορία αρκετά στα σοβαρά. Αν απεικονίζεται ο ίδιος, τον απασχολεί ιδιαίτερα το να φαίνεται ωραίος, γιατί πώς θα τον δουν μεθαύριο τα εγγόνια του; Ευτυχώς που υπάρχει το photoshop.

Αν τραβάει εκείνος, θα το κάνει με την αυτοπεποίθηση του Τζέιμς Κάμερον, γιατί για κάποιο μυστήριο λόγο όλοι σχεδόν οι Καρκίνοι νομίζουν ότι έχουν ένα έμφυτο, έστω και ταπεινά ανεκμετάλλευτο ταλέντο με την κάμερα.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων αποκλείεται να απουσιάζει από οποιαδήποτε φωτογραφία ή βιντεάκι, καθώς πλασάρεται με αστραπιαία ταχύτητα σε όλα τα πλάνα. Παρόλα αυτά έχει την ικανότητα να το κάνει να φαίνεται απόλυτα φυσικό, σαν οι άλλοι να τον ικέτευσαν να φωτογραφηθεί μαζί τους και δέχτηκε γενναιόψυχα. Ταυτόχρονα θα λέει «Μα, τα μαλλιά μου είναι χάλια» ή, αναλόγως,

«Αχ, είμαι και άβαφη», ενώ είναι γνωστό ότι καμιά δύναμη στον κόσμο δεν θα του επέβαλε να φωτογραφηθεί, αν δεν ήταν βέβαιος για ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Όμως ουαί και αλίμονο αν προκύψει μια εικόνα που δεν τον κολακεύει και μάλιστα δειχτεί και σε άλλα πρόσωπα. Είναι ικανός να απαιτήσει… ασφαλιστικά μέτρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για τον Παρθένο, που φροντίζει με διακριτική επιμέλεια την εικόνα του, να τον φωτογραφίζουν ή να τον τραβάνε βίντεο και μάλιστα στο αυθόρμητο και αιφνιδιαστικό, είναι κάτι πολύ ενοχλητικό. Παρόλο που δεν φημίζεται για την ωραιοπάθειά του, το να «αδικηθεί» από μια… παπαρατσιά του φαίνεται απαράδεκτο. Έτσι θα απαιτήσει την καταστροφή του εν λόγω εικονογραφικού ντοκουμέντου.

Από την άλλη πλευρά, δεν έχει καμιά αντίρρηση να είναι εκείνος ο φωτογράφος ή εικονολήπτης σε διάφορες περιστάσεις. Τον κάνει να νιώθει σημαντικός και χρήσιμος, και του δίνει την ευκαιρία για την μετέπειτα ενδιαφέρουσα απασχόληση να αρχειοθετήσει, να επιμεληθεί και να μοιράσει τις φωτογραφίες, χαμογελώντας ψιλο-χαιρέκακα για το πόσο χάλια βγήκαν οι άλλοι.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0