Πώς αντιδρούν τα ζώδια σε εναν έρωτα χωρίς ανταπόκριση..!

Πώς αντιδρούν τα ζώδια σε εναν έρωτα χωρίς ανταπόκριση..!

Πώς αντιδρά το κάθε ζώδιο στην ερωτική απογοήτευση ;

21b9ad30781a3312d12f4eb3aa07aa4c_XL
ΚΡΙΟΣ:

Καμιά δύναμη στον κόσμο, καμιά σύμβαση ή αίσθηση καθήκοντος δεν θα μπορούσε να πείσει τον Κριό να μείνει με κάποιο πρόσωπο για το οποίο να μην αισθάνεται έρωτα και πάθος. Τι στην ευχή, φιλανθρωπικό ίδρυμα είναι; Όσο και να τον αγαπάνε, όσα και να του προσφέρουν, μια χλιαρή κατάσταση δεν την αντέχει με τίποτα. Με τη χαρακτηριστική του ειλικρίνεια θα διεκδικήσει την ελευθερία του και με τη χαρακτηριστική του ισχυρογνωμοσύνη θα μείνει ακλόνητος στην απόφασή του, όσα παρακάλια ή συναισθηματικούς εκβιασμούς δεχτεί. Άσε που οι τελευταίοι έχουν ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα.

ΤΑΥΡΟΣ:

Ο Ταύρος αγαπά τη συναισθηματική ασφάλεια και θα την έχει πιο σίγουρη με κάποιον που εξακριβωμένα τον αγαπά, ακόμα και χωρίς την ανάλογη ανταπόδοση από μεριάς του. Είναι ο τύπος που μπορεί να βολευτεί σε μια κατάσταση και, αν προσθέσουμε τον συναισθηματισμό του, έχουμε έναν ακόμα λόγο για τον οποίο δεν θα πλήγωνε με μια απόρριψη κάποιον που του δείχνει τόση αφοσίωση. Αν υπάρχει παράλληλα και μια δόση σεξουαλικού και πνευματικού ταιριάσματος, μπορεί ακόμα και να πιστέψει ότι είναι ερωτευμένος με το πρόσωπο που του εξασφαλίζει τη βολή του σε τόσα επίπεδα ταυτόχρονα.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Ο Δίδυμος δεν θα άντεχε μέσα σε μια σχέση όπου η παλάντζα της αγάπης γέρνει προς την πλευρά του συντρόφου του. Ούτε η συνήθεια, ούτε η συμβατικότητα μπορούν να τον κρατήσουν σε μια κατάσταση από αίσθηση καθήκοντος ή αλτρουισμού. Ούτε περιμένει να ανεβάσει την ιδέα που έχει για τον εαυτό του μέσα από τον έρωτα κάποιου άλλου. Οπότε θα αποχωρήσει, σταδιακά και αλλά και αρκετά επιδέξια, ώστε να μην δημιουργήσει δράματα. Με τη διπλωματία και την πειστικότητά του ίσως ακόμα και να καταφέρει να πετύχει τον χωρισμό χωρίς να χαλαστεί κανείς, και χωρίς το άλλο πρόσωπο να αισθανθεί το μέγεθος της απόρριψης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Ο συναισθηματικός Καρκίνος συγκινείται από τη γεμάτη αφοσίωση αγάπη που μπορεί να τρέφει κάποιο πρόσωπο προς το άτομό του. Επίσης μπορεί αυτή να του κατασιγάζει τις ανασφάλειές του. Είναι λοιπόν από τα άτομα που εύκολα δημιουργούν αισθηματικό δέσιμο με τον άλλο μέσα από ένα μείγμα συμπάθειας, συμπόνιας και ικανοποίησης και μάλιστα μπορούν να πιστέψουν πως πρόκειται για έρωτα και από τη δική τους πλευρά. Είναι ικανοί να αγαπήσουν κάποιον, ή να νομίσουν ότι τον έχουν αγαπήσει, επειδή τους αγάπησε πρώτος εκείνος. Το γεγονός ότι ο άλλος δείχνει να τους χρειάζεται αρκεί για να στήσουν επάνω του μια σχέση.

ΛΕΩΝ:

Ο Λέων είναι μεγαλόκαρδος και θα σκύψει με ενδιαφέρον πάνω από τον έρωτα κάποιου, έστω κι αν δεν σκοπεύει να τον ανταποδώσει. Για την ακρίβεια, αν ο ίδιος δεν αισθάνεται κάτι αντίστοιχο, δεν υπάρχει περίπτωση να παραχωρήσει στο άλλο πρόσωπο κάτι περισσότερο από μια εκδήλωση συγκατάβασης. Πώς χαϊδεύεις το σκυλάκι σου που σου κάνει χαρές; Κάπως έτσι… Ο Λέων δεν θεωρεί τη λατρεία προς το άτομό του σαν κάτι που θα έπρεπε να του δημιουργεί την υποχρέωση να την ανταποδώσει. Στις σχέσεις του εκείνος είναι που διαλέγει, και μάλιστα μέσα από πλήθη θαυμαστών, δεν κάθεται να τον διαλέξουν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Ο Παρθένος είναι ικανός να εντάξει στο κεφάλαιο «υπηρεσία προς τον συνάνθρωπο» την παραχώρηση της ερωτικής εύνοιας προς κάποιον που τον αγαπά, έστω κι αν ο ίδιος δεν αισθάνεται αντίστοιχα. Μια άλλη πιθανότητα είναι να παρεξηγηθεί αρκετά με την ανεκτική στάση του, μέχρι να βρει έναν εύλογο και αρκετά ευγενικό τρόπο να δηλώσει την απόρριψή του. Πάντως η κατάληξη είναι η ίδια: Από ένα σημείο και πέρα η κατάσταση τον καταπιέζει αφόρητα και δεν ταιριάζει με την ξεκαθαρισμένη αισθηματική ζωή που θέλει για τον εαυτό του. Θα διευκρινίσει λοιπόν πως οι μονομερείς έρωτες δεν είναι στο στιλ του.