Πώς αντιδρούν τα ζώδια σε εναν έρωτα χωρίς ανταπόκριση..!

ΖΥΓΟΣ:

Ο Ζυγός κάνει τον έρωτα επίκεντρο της ύπαρξής του, αλλά αυτό δεν του εξασφαλίζει ανοσία στις αυταπάτες. Έτσι, αν κάποιος τον έχει αγαπήσει, ακόμα κι αν ο ίδιος δεν είναι τόσο «ένθερμος» με το όλο θέμα, θα …προσπαθήσει να γίνει, ιδίως αν δεν έχει κάποιο άλλο πιο σημαντικό συναισθηματικό ενδιαφέρον στην παρούσα φάση. Μπορεί ακόμα, στην αρχή, να μεταμφιέσει σε έρωτα τη συμπάθεια που αισθάνεται. Αλλά κι αν θέλει να φύγει από αυτή την κατάσταση, η παροιμιώδης δυσκολία του με τις δυσάρεστες συζητήσεις και εξηγήσεις θα τον κάνει να αναβάλει διαρκώς την αποχώρησή του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Για τον Σκορπιό η σχέση είναι πάθος, και συγκεκριμένα το πάθος που αισθάνεται ο ίδιος. Αν ο έρωτας υπάρχει μόνο από την άλλη πλευρά, το πρόσωπο …ατύχησε. Ο εκπρόσωπος αυτού του ζωδίου είναι πάντα εκείνος που παίρνει την πρωτοβουλία στο ερωτικό παιχνίδι, είναι ο κατακτητής όχι ο στόχος. Κι αν δεν ενδιαφέρεται για κάποιον, ακόμα κι αν αυτός ο κάποιος κατεβάσει στα πόδια του…τον ουρανό με τα άστρα, ο Σκορπιός δεν πρόκειται να μεταστραφεί. Κι όσο το εν λόγω πρόσωπο επιμένει στις προσπάθειές του, τόσο μειώνονται οι έτσι κι αλλιώς λίγες πιθανότητές του να κερδίσει αυτό που επιθυμεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Η μόνη περίπτωση να βρεθεί ο Τοξότης σε μια μονόπλευρη ερωτική κατάσταση είναι να έχει γίνει… παρανόηση. Να έχει δώσει λανθασμένα μηνύματα στο άτομο που ενδιαφέρεται για εκείνον, οπότε ο άλλος να νομίζει ότι κάτι τρέχει εκεί που δεν υπάρχει τίποτα. Το θέμα είναι πάντως ότι εκείνος αποκλείεται να μείνει ή ακόμα λιγότερο να δημιουργήσει μια σχέση με κάποιον που δεν τον ελκύει ερωτικά. Κι όσο για το πώς θα ξεμπλέξει, δεν έχει ενδοιασμούς και δυστυχώς για το άλλο πρόσωπο η λέξη «άγαρμπα» είναι η πιθανότερη κατάληξη. Αλλά αν διακυβεύεται η ελευθερία του, εδώ θα κολλήσει;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Ο Αιγόκερως συνήθως δεν γίνεται έρμαιο των παθών του και σταθμίζει πάντα προσεκτικά τις καταστάσεις. Χωρίς να εξαιρούνται ούτε οι ερωτικές. Μπορεί να διατηρεί από σκοπιμότητα μια σχέση με κάποιον που τον αγαπά, ενώ ο ίδιος δεν τρέφει τα αντίστοιχα συναισθήματα. Φτάνει να μην υπάρχει παραπλεύρως μια καλύτερη εναλλακτική, εννοείται. Αν, διαλύοντας τη σχέση, θα περιπλέξει ή θα χαλάσει την οργανωμένη ζωή του, δεν θα το κάνει. Με άλλα λόγια, ναι, θα μπορούσε να μείνει σε έναν μονόπλευρο έρωτα, με την προϋπόθεση να μην τον δυσκολεύει με απαιτήσεις και παράπονα, που είναι ό,τι απεχθάνεται περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Δώσε στον Υδροχόο στενό «μαρκάρισμα» στα αισθηματικά, και ετοιμάσου να τον ψάχνεις… μακρύτερα κι από την Αυστραλία. Αυτό απαντά εν μέρει στο κατά πόσον θα έμενε σε μια σχέση που, από τη μεριά του, δεν παρουσιάζει ερωτικό ενδιαφέρον. Απλώς δεν θα έμενε. Είναι καλός άνθρωπος, αγαπά τους συνανθρώπους του και όλα τα σχετικά, αλλά τον καταναγκασμό δεν τον αντέχει. Και ασφαλώς δεν πρόκειται να τον επιβάλλει ο ίδιος στον εαυτό του. Μπορεί να προτείνει στο άλλο πρόσωπο σαν αντάλλαγμα την αιώνια και αφοσιωμένη φιλία του, η οποία θα αποτελεί τα λύτρα για την απελευθέρωσή του.

ΙΧΘΕΙΣ:

Ο Ιχθύς συγκινείται τόσο αν κάποιος τον ερωτευτεί, που ανταποκρίνεται, έστω κι αν δεν αισθάνεται ανάλογα. Ιδίως, αν αυτός ο κάποιος ξέρει πώς να τον περιβάλλει με ρομαντικό ενδιαφέρον και αφοσίωση, η απουσία έρωτα από την πλευρά του Ιχθύ είναι γεγονός μικρής σημασίας. Άλλωστε για τους εκπροσώπους αυτού του ζωδίου το να γεννηθούν ερωτικά συναισθήματα… εξ αντανακλάσεως, είναι μια μεγάλη πιθανότητα. Μπορεί δηλαδή να αγαπήσουν τον άλλο, μόνο και μόνο επειδή τους αγαπά. Άσε που, και ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα, ο Ιχθύς δεν θα απορρίψει και δεν θα πληγώσει κάποιον, που δείχνει τόσο δοσμένος και ευάλωτος συναισθηματικά.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0