Τα 10 καλύτερα tablets του 2013

Τα 10 καλύτερα tablets του 2013

Ασφάλεια αυτοκινήτου και μηχανής στην καλύτερη τιμή της αγοράς από την insurancemarket. ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!
10. Asus FonePad

Asus-FonePad

Μπορεί να είναι σχεδόν πανομοιότυπο με το Nexus 7 σχετικά με την εμφάνιση, αλλά το FonePad έχει κάποια ατού συμπεριλαμβανομένων μια πολύ καλή τιμή, microSD υποδοχή και 3G συνδεσιμότητα που όχι μόνο σας επιτρέπει να συνδεθείτε online, αλλά και να αποστείλετε / λάβετε τηλεφωνικές κλήσεις και SMS.

To Asus FonePad είναι ένα πολύ επιτυχημένο tablet με λειτουργικό Android και προσφέρει καταπληκτική value-for-money απόδοση. Εάν δεν έχετε σχεδιάσει να ξοδέψετε μια περιουσία, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε ένα tablet με μια ευρεία επιλογή σε apps και ποιοτικά χαρακτηριστικά, τότε το Asus FonePad είναι το ιδανικό tablet για εσάς.

9. Samsung Galaxy Note 10.1

GalaxyNote10

Τι καλύτερο από ένα tablet με μια μεγάλη οθόνη; Ένα tablet με μεγάλη οθόνη, ένας τετραπύρηνος επεξεργαστής και η δύναμη του S Pen… γνωστή ως γραφίδα για εμάς και εσάς. Λοιπόν, δεν είναι μόνο μια γραφίδα – με πολλά επίπεδα ευαισθησίας πίεσης καθώς έχει και τη δυνατότητα να σκιαγραφήσει ένα ευρύ φάσμα αντικειμένων, το Galaxy Note 10.1 προσφέρει πολύ περισσότερα από το μέσο όρο των tablets.

Σίγουρα είναι λίγο ακριβό, η ποιότητα της οθόνης είναι μικρότερη από ό, τι έχουμε δει από τη Samsung στο παρελθόν και η ποιότητα κατασκευής είναι κάπως χαμηλότερη από τον ανταγωνισμό, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα υπέροχο tablet με το οποίο πολλοί χρήστες θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν το χαρτί και το στυλό.

8. Microsoft Surface Pro

Surface-Pro-Press

Με υψηλότερη ανάλυση οθόνης από το αντίστοιχο Surface RT όπως και με την πλήρη έκδοση των Windows 8, η Pro έκδοση είναι πιο φιλική για τα μάτια και πιο διαλειτουργική με το χέρι, κάνοντας το ένα ισχυρό tablet.

Γενικότερα είναι μια ογκώδη συσκευή με σημαντικό βάρος, αλλά στο τέλος της ημέρας, θα είναι λίγο πολύ σαν να έχετε πάρει ένα φορητό υπολογιστή, και όλη αυτή η δύναμη σημαίνει ότι υπάρχει μια πληθώρα επιλογών στο Surface Pro που απλά δεν μπορείτε να βρείτε στην πλειοψηφία των άλλων tablets.

7. Asus Transformer Pad Infinity

Asus-Transformer-Pad-Infinity

Αν δεν είχε τόσο υψηλή τιμή, το Asus Transformer Pad Infinity θα μπορούσε να είναι υποψήφιο για την πρώτη θέση. Περιέχει όλα όσα θα θέλατε σε ένα tablet όπως και με την προσθήκη ενός μεγάλου-για τα δεδομένα tablet- πληκτρολόγιο θα σας θυμίσει περισσότερο laptop.

Αν ψάχνετε για ένα κορυφαίο Android tablet χωρίς κάποιο πρόβλημα στα χρήματα που είστε διατεθειμένοι να δώσετε, τότε το Asus Transformer Pad Infinity θα πρέπει να είναι στην κορυφή της λίστας σας.

6. Samsung Galaxy Note 8.0

Samsung-Galaxy-Note-8.0

Το Samsung Galaxy Note 8.0 έφθασε στη σκηνή στο ίδιο χρονικό διάστημα με το iPad mini και ενώ έδωσε μια ισχυρή “μάχη” με αυτό δεν κατάφερε να χτυπήσει τα ίδια ύψη, όπως έκανε ο μεγάλος αντίπαλος της Apple.

Το Galaxy Note 8.0 είναι μια καλή συσκευή. Φυσικά υπάρχουν καλύτερα εκεί έξω συγκριτικά με τα χρήματα και με αναμφισβήτητα ανώτερο σχεδιασμό ωστόσο για εκείνους που τους αρέσει το S Pen ως εργαλείο, είναι μια μεγάλη προσφορά, αν και για τους περισσότερους χρήστες αυτό αντιμετωπίζεται αδιάφορα.

…PAGE 2…
Ιδιώτες, ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρήσεις μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα και να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους μέσα από τηv tradeNOW, την καλύτερη πλατφόρμα ανταλλαγών.

Τα 10 καλύτερα tablets του 2013

 


Share and Enjoy !

0Shares
0 0