Είναι 6 μηνών έγκυος και επιδεικνύει το 6pack της. Τι τρέχει πάλι με τη Sarah Stage;

Είναι 6 μηνών έγκυος και επιδεικνύει το 6pack της. Τι τρέχει πάλι με τη Sarah Stage;

Η Sarah Stage είναι μια γυμνάστρια – μοντέλο, η οποία είχε δημιουργήσει χαμό στα social media, όταν στην πρώτη της εγκυμοσύνη, ανέβασε φωτογραφία στους 9 μήνες και η κοιλιά της ήταν σε αυτή την κατάσταση:

#tbt 👶🏻 #36weekspregnant

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MY FITNESS EBOOK AVAIL NOW 👇🏼 (@sarahstage) στις

Το δεύτερο χτύπημα ήρθε τώρα που η Sarah κυοφορεί το δεύτερο παιδί της και δηλώνει 6 μηνών έγκυος, ενώ είναι σε αυτή την παρόμοια κατάσταση: 

Positive vibes only ☺️ #unbothered 💅🏼metallic bikini from @londonbeachswim 👙 #6monthspregnant #26weeks

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MY FITNESS EBOOK AVAIL NOW 👇🏼 (@sarahstage) στις

Όπως καταλαβαίνεις, τα ερωτηματικά γύρω από τα κεφάλια μας ξεπετάγονταν σαν τα μανιτάρια κι έτσι ρώτησα τον γυναικολόγο μας, Τζεννάρο Καστάλντο, για το αν είναι εφικτό μια γυναίκα να εγκυμονεί χωρίς να φαίνεται πουθενά πάνω της.

Φυσικά η επιστήμη γέλασε μαζί μου και κυρίως με εκείνες και εκείνους που σαν τη Sarah πιστεύουν ότι είναι ok να κυοφορείται ένα έμβρυο έξι μηνών και να δείχνει έτσι το σώμα της μητέρας. Όπως μου είπε χαρακτηριστικά, η καλή φυσική κατάσταση μειώνει το λίπος, αλλά δε μπορεί να εξαφανίσει το βάρος του μωρού (το οποίο στον 9ο μήνα ζυγίζει περίπου 3 κιλά), το βάρος του αμνιακού υγρού (2 κιλά) και τα κιλά της μήτρας.

Σε άλλα νέα, και είτε η Sarah κάνει photoshop, είτε μας δουλεύει όλους ψιλό γαζί κι απλά έχει φάει λίγο παραπάνω, το κατά πόσο επιτρέπεται σε μια έγκυο γυναίκα να γυμνάζεται έντονα, ήταν ένα άλλο θέμα που δημιούργησε πανικό στα σχόλια κάτω από την εικόνα της. O ειδικός μας λέει: “Στην εγκυμοσύνη ενδείκνυται κάποιας ήπιας μορφής γυμναστική, όπως η γιόγκα, που να είναι ειδική για εγκύους και να παρακολουθείται από κάποιον trainer ειδικό στην εκγύμναση έγκυων γυναικών. Για τις λιγότερο φανατικές με την άσκηση, συστήνεται κάποια ήπια γυμναστική όπως το γρήγορο περπάτημα, ποδήλατο και όργανα χωρίς όμως να κουράζονται“.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, μην πιστεύεις ό,τι βλέπεις και συμβουλεύσου τον γιατρό σου για ό,τι χρειάζεσαι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σου.

Διαβάστε ακόμα στο Ladylike

Share and Enjoy !

0Shares
0 0