Πάμε Θέατρο: 10 χρόνια γάμου!!!

Η νέα στήλη της ιστοσελίδας  μας είναι εδώ. Ο Νίκος Καλογερόπουλος θα μας κρατάει συντροφιά, και θα μας προτείνει θεατρικές παράστασης που θα μπορείτε να επισκεφτείτε και εσείς . Ξεκινάμε από το Θέατρο Περοκέ και την παράσταση 10 χρόνια γάμου του Μάρκου Σερφελή.

Γράφει ο Νίκος Καλογερόπουλος

10 χρόνια γάμου Μια κωμωδία για παντρεμένους. Με όλες τις μαγικές στιγμές για την κατάκτηση της ευτυχίας.

Ένα ζευγάρι μοιράζεται μαζί μας στο θέατρο Περοκέ τα στάδια της σχέσης του τα οποία εχουν πολύ χιούμορ και απρόσμενες ανατροπές. Στην επέτειο 10 χρόνων του γάμου τους, η Έλενα οργανώνει μια βραδιά έκπληξη για τον Μάρκο. Αυτό που δεν γνωρίζει όμως είναι ότι εκείνος της ετοιμάζει τη δική του έκπληξη ….την αναγγελία του χωρισμού τους.

Ένα ζευγάρι σαν όλα τα άλλα αναπολεί τα στάδια της σχέσης του- τη γνωριμία, το πρώτο ραντεβού, ο γάμος, το παιδί, τα πρώτα σύννεφα, τα δεύτερα σύννεφα, τα βαθειά γεράματα-με πολύ χιούμορ και απρόσμενες ανατροπές, για να συνειδητοποιήσει τελικά ότι η αγάπη τους είναι πάνω από όλα .

Μια πολύ όμορφη παράσταση η οποία με τον χιουμοριστικό και τον αξεπέραστο τρόπο και ταλέντο του Μάρκου Σεφερλή θίγει ένα ένα μεγάλο θέμα αυτό των σχέσεων και τις τρικυμίες που μπορούν να έχουν αυτές.

Άξιος συμπαραστάτης είναι και η σύζυγος και στην ζωή του Μάρκου Σεφερλή δηλαδή η Έλενα Τσαβαλία η οποία και αυτή με τις ατάκες τις και το ταλέντο της σε συνδυασμό με τον Μάρκο προσφέρει άφθονο γέλιο στο κοινό.

Άξιο αναφοράς είναι ότι το ζευγάρι συνομιλεί στο τέλος της παράστασης με το κοινό για την ευτυχία στο γάμο και όλα όσα μπορεί να απασχολούν παντρεμένους και μη θεατές! Πάντα με χιούμορ, το μαγικό συστατικό κάθε σχέσης!

Αυτή ήταν η Πρώτη ανάρτηση στο site αν θέλετε να μου προτείνετε κάποια άλλη παράσταση να πάω  η και να μάθετε πληροφορίες για οποίο κάποια παράσταση επικοινωνήστε μαζί μας είτε από την σελίδα του Redvoice.gr είτε από το προσωπικό μου λογαριασμό στο instagram https://www.instagram.com/kalogeropoulos_nikolas/