Πάω στοίχημα με τον Άρχοντα: Μια αληθινή ιστορία..

pame stoixima me ton arxonta

Το παρακάτω άρθρο μας το έχει στείλει ο Αντώνης από Κύπρο, ο οποίος ασχολείται τα τελευταία 4 χρόνια με το στοίχημα και μας εξηγεί πως έχει κολλήσει με το site μας.

Θυμάμαι πριν μερικά χρόνια όταν άρχισα να ασχολούμαι με το ποδοσφαιρικό στοίχημα πως μου φάνταζαν όλοι για ‘’καθηγητές’’ γύρω από το τομέα αυτό. Ήταν η μανία τότε στη περιοχή μας αφού είχαν ανοίξει 4 πρακτορεία σε διάστημα λίγων μόνο μηνών και το μόνο που άκουγες στους κύκλους μου ήταν ‘’πάμε Στοίχημα και πάμε στοίχημα’’.

Το κάθε πρακτορείο είχε τουλάχιστον 3 – 4 εφημερίδες με τουλάχιστον 3 – 4 ‘’προγνώστες’’ σε κάθε μια, που μας έδιναν τα δήθεν μου ‘’σιγουράκια’’. Να μην μιλήσω και για τους 10 – 20 ‘’προγνώστες’’ που έβλεπα live κάθε μέρα στο πρακτορείο – όπου ο κάθε ένας από αυτούς είχε και το προσωπικό του προγνώστη/συμβουλατορα στο διαδίκτυο από όπου έπαιρνε εισηγήσεις για τα παιχνίδια της μέρας..

Bomberman, Σκοπευτής, Πράκτωρ και Πρίγκιπας.. Όλοι οι υπερ-ήρωες του στοιχήματος παρέλαυναν στα αυτιά μου. Ένας σαματάς, ένας φαύλος κύκλος χαμένων κουπονιών και ατελείωτο κλάμα. Κλάμα, και σχόλια τύπου, ‘’έχασα μια ομάδα στο 90’’ και αλλά τέτοια πολλά, που μου επηρέαζαν τη σκέψη και τον τρόπο παιξίματος, οδηγώντας με συχνά σε λάθος αποφάσεις..

Το αποτέλεσμα ήταν όπως ακριβώς έχετε καταλάβει.. Το ταμείο το έβλεπα με τα κιάλια..

Ένας φίλος μου, ο Αλέξης, γνωστή ‘’κουμαροφατσα’’ της περιοχής, ήταν ο μόνος που έκλεινε σοβαρά κουπόνια (έπαιζε και καμπόσα η αλήθεια να λέγετε). Η μπάνκα του μια χρονιά είχε ξεπεράσει τις 12.000 ευρώ σε κέρδος στον Stoiximan.

Πολλές φορές όταν έκλεινε τα κουπόνια του τον άκουγα πάντα που φώναζε ‘’Ατε ρε Αρκοντα μου’’ (άρχοντα).

Εγώ πάντα νόμιζα ότι το επίθετο ‘’Άρκοντας’’ προοριζόταν για το παίκτη που έβαζε το γκολ ή σε περιπτώσεις που η οθόνη του έδειχνε τα σκορ διαφόρων παιχνιδιών, ότι το ‘’αρκοντας’’ το έλεγε στον εαυτό του.

Ποτέ δεν πήγε το μυαλό μου ότι εννοούσε τη δική σας ιστοσελίδα.

Μια μέρα ο Αλέξης μου εξήγησε πως δεν πάει πια πρακτορείο για να μην συγχύζετε από τους άλλους και πως αν θέλεις συμβουλές μπαίνει στο arxondasbet.

Αμέσως έκανα συνειρμό και κατάλαβα ότι το ‘’Αρκοντας’’ που ξεφώνιζε προερχόταν από το arxondasbet.

Από τη μέρα που άρχισα και γω να συμβουλεύομαι μόνο την ιστοσελίδα σας , έκοψα και το πρακτορείο, πριν το κουπόνι (πάω πάντα μετά που κάνω το κουπόνι) και παρακολουθώ μόνο τις εισηγήσεις σας, χωρίς να αφήνω τον εαυτό μου να επηρεαστεί από τρίτους.

Η banka μου είχε 36% κέρδος για το 2013, 117% κέρδος για το 2014 και 89% κέρδος μέχρι στιγμής για το 2015, όλα χάριν σε εσάς και στο φίλο μου τον Αλέξη που με σύστησε στην ιστοσελίδα σας. Τώρα μπορώ να λέω και γώ με άνεση στους φίλους μου ‘’ Πάω στοίχημα με τον ‘’Αρχοντα’’ !

Αρχοντικά να περνάτε . . .ΆΡΧΟΝΤΑΣ! (www.arxondasbet.com)