Ραγισμένο το πλευρό του Πρίντεζη!

Ο Πρίντεζης τελικά δεν είχε πρόβλημα στην μέση, αλλά αγωνιζόταν εδώ και δύο μήνες (!) με ραγισμένο πλευρό με αποτέλεσμα να του βγαίνουν οι ενοχλήσεις στην μέση. Κανονικά προπονήθηκε ο Σπανούλης και θα παίξει.1069996

Απίστευτη εξέλιξη με την περίπτωση του Γιώργου Πρίντεζη. Το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού δεν είχε κάνει σωστή γνωμάτευση στο θέμα του 29χρονου πάουερ-φόργουορντ, καθώς εκτιμούσαν πως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει είχε να κάνει με την κούραση και την μέση του.

Τελικά, όμως, ύστερα από νέες εξετάσεις που έκανε ο Γιώργος Πρίντεζης, διαπιστώθηκε πως ο υπαρχηγός των Πρωταθλητών Ευρώπης έχει ραγισμένο πλευρό! Ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ, δηλαδή, παίζει μπάσκετ εδώ και δύο μήνες (!) έχοντας τον συγκεκριμένο τραυματισμό, τον οποίο το ιατρικό τιμ των Πειραιωτών δεν είχε εκτιμήσει σωστά.

Οι πόνοι στην μέση του παίκτη, λοιπόν, εδώ και δύο μήνες, είχαν να κάνουν καθαρά με το γεγονός πως είχε ραγίσει το καταληκτικό πλευρό της αριστερής πλευράς. Πλέον, έχουμε νέα δεδομένα στην περίπτωση του Γιώργου Πρίντεζη και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση της Παρασκευής (21/3) κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη, καθώς στο ενδεχόμενο που αγωνιστεί υπάρχει ρίσκο να χειροτερέψει η κατάσταση του.

Στα ευχάριστα το γεγονός πως προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, για δεύτερη σερί μέρα, ο Βασίλης Σπανούλης. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δείχνει να έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατο (είχε τενοντίτιδα) και θεωρείται δεδομένο πως θα πάρει, τουλάχιστον, ορισμένα λεπτά συμμετοχής στην αναμέτρηση, επιστρέφοντας στο ΤΟP-16 ύστερα από τρεις αγωνιστικές από τις οποίες και απουσίασε.

Ο Δημήτρης Κατσίβελης ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα.