Διώχνει τον Αφελάι ???

Προσπάθειες να λύσει τη συνεργασία του με τον Αφελάι κάνει ο Ολυμπιακός όπως αναφέρει ο ολλανδικός Τύπος. «Δεν γνωρίζω κάτι», το σχόλιο του μάνατζερ του ολλανδού άσου.

1150255

Ο προβληματισμός για την παρουσία του Αφελάι στον Ολυμπιακό είναι δεδομένος!

Μάλιστα, στον Πειραιά υπάρχουν φήμες που θέλουν τον Ολλανδό δύσκολα να συνεχίζει στην ομάδα μετά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Πλέον ο ολλανδικός Τύπος τα πάει όλα ένα βήμα ακόμη πιο μπροστά!

Σήμερα υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα τα οποία ξεκάθαρα υποστηρίζουν ότι το μέλλον του Αφελάι θα είναι μακριά από τον Ολυμπιακό.

Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα; Αυτό γνωστής ολλανδικής εφημερίδας το οποίο αναφέρει ότι οι ερυθρόλευκοι κάνουν ήδη προσπάθειες για να «γλιτώσει από τον Αφελάι» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αυτό υποστηρίζει πως ο ολλανδός άσος είναι πολύ μεγάλο το ενδεχόμενο να έχει δώσει ήδη το τελευταίο του παιχνίδι με τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Στέκεται στη συμπεριφορά που είχε ο ποδοσφαιριστής όταν ο Μίτσελ τον έκανε αλλαγή στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα οι ολλανδοί δημοσιογράφοι έχουν προσπαθήσει να μάθουν περισσότερα από τον μάνατζερ του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα.

««Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει και έτσι δεν μπορώ να πω κάτι για αυτό το θέμα. Πραγματικά δεν ξέρω τίποτα», ήταν τα λόγια του γνωστού ατζέντη του Ολλανδού άσου.

πηγή: sportfm.gr