Μέρος της προπόνησης Λοτζέσκι και Κατσίβελης

Καλά νέα επεφύλασσε η προπόνηση της Τρίτης (9/12) στον τεχνικό του Ολυμπιακού, Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος είδε τους Ματ Λοτζέσκι και Δημήτρη Κατσίβελη να συμμετέχουν σε μέρος του προγράμματος.

b99165038fe56ee75346f5224d14f255_L

Όπως αναμενόταν, ο Δημήτρης Κατσίβελης επέστρεψε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και συμμετείχε σ’ ένα μέρος της όπως και ο Ματ Λοτζέσκι. Αμφότεροι έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους και υπολογίζονται για το ματς κόντρα στους Σέρβους. Η επιστροφή τους στην ερυθρόλευκη δωδεκάδα για την αναμέτρηση θεωρείται δεδομένη.Εκτός έμεινε για προληπτικούς λόγους και ξεκούραση ο Βαγγέλης Μάντζαρης λόγω κάποιων μικροενοχλήσεων που αισθάνθηκε στο γόνατό του, αλλά δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Την Τετάρτη (10/12) θα δοκιμάσει να προπονηθεί μαζί με την ομάδα.

Ο Ματ Λοτζέσκι έχει να παίξει μπάσκετ σε παιχνίδι του Ολυμπιακού από τις 3 Νοεμβρίου, όταν και είχε τραυματιστεί στο ματς (θλάση), ενώ ο Δημήτρης Κατσίβελης είχε χτυπήσει (στο δάκτυλο) στον αγώνα κόντρα στην Γαλατασαράι (13/11). Όσον αφορά τον Γιώργο Πρίντεζη, συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0