Συνεχίζεται η αναζήτηση

Η αναζήτηση ενός παίκτη που θα ενισχύσει την περιφέρεια του Ολυμπιακού συνεχίζεται από το Γιώργο Μπαρτζώκα και τους συνεργάτες του.

c69cccacc2315536bf4bee734a488557_LΟι ερυθρόλευκοι κοιτούν το τελευταίο διάστημα και περιπτώσεις γκαρντ από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, ενώ στο Summer League του Λας Βέγκας βρίσκεται, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, ο γενικός διευθυντής, Χρήστος Σταυρόπουλος.


Επίσης εξετάζονται περιπτώσεις που δεν αποκλείεται να προσελκύσουν στο μέλλον το ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων. Στο… τραπέζι έπεσε πρόσφατα και το όνομα του Ντιόντε Κρίστμας, που ολοκλήρωσε τη σεζόν στο ΝΒΑ και τους Φοίνιξ Σανς, αν και η περίπτωσή του κρίνεται μάλλον αλμυρή για τα δεδομένα του Ολυμπιακού ενώ δεν είναι καθόλου βέβαιο πως ο παίκτης θα θελήσει να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Στο Λιμάνι, πάντως, δεν δείχνουν να βιάζονται να καταλήξουν στον… «εκλεκτό» τους. Θέλουν να εξετάσουν προσεκτικά όλες τις πιθανές λύσεις και στη συνέχεια να επιλέξουν την κατάλληλη περίπτωση για την ομάδα τους, που είναι ήδη δυνατή στην περιφέρεια έχοντας από πέρυσι τους Βασίλη Σπανούλη, Βαγγέλη Μάντζαρη και Κώστα Σλούκα, ενώ αποκτήθηκε φέτος και ο Όλιβερ Λαφαγιέτ.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0