Χάινς: «Να δυσκολέψουμε τη ζωή του Σπανούλη»

Χάινς: «Να δυσκολέψουμε τη ζωή του Σπανούλη»

Ο περιορισμός του Σπανούλη είναι βασικό μέλημα για την ΤΣΣΚΑ στον ημιτελικό της Παρασκευής απέναντι στον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Κάιλ Χάινς.

kyle heins
Αναλυτικά :
«Ο Σπανούλης είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα του Ολυμπιακός, ο βασικός της δημιουργός και όλο το παιχνίδι περιστρέφεται γύρω από αυτόν. Θα είναι πολύ δύσκολο να εξουδετερώσεις πλήρως έναν παίκτη τέτοιας κλάσης, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσουμε να δυσκολέψουμε τη ζωή του, να μην τον κάνουμε να νιώσει άνετα και να τον περιορίσουμε. Ο Ολυμπιακός έχει κι άλλους έμπειρους παίκτες που χρειάζονται προσοχή», ανέφερε ο Αμερικανός σέντερ.Η πνευματική προσέγγιση του ματς είναι ύψιστης σημασίας για την ΤΣΣΚΑ. «Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε ήρεμοι και να έχουμε ισορροπία, γιατί τα παιχνίδια αυτά έχουν σκαμπανεβάσματα. Δεν θα πρέπει να χάσουμε την ψυχραιμία μας στη διάρκεια των 40 λεπτών κι αν αυτό συμβεί όλα θα πάνε καλά. Επίσης θα πρέπει να διατηρήσουμε την ενέργειά μας σε υψηλά επίπεδα, γιατί ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να παίξει επιθετικά σε όλο το ματς. Αν αντιπαρατάξουμε την ίδια δύναμη, έχουμε καλές πιθανότητες για επιτυχία», ανέφερε.

Όσο για το ματσάρισμα με τους Μπράιαντ Ντάνστον και Οθέλο Χάντερ, είπε: «Έχουν παρόμοιο αγωνιστικό στυλ. Είναι και οι δύο αθλητικοί και επιθετικοί στην άμυνα. Αποστολή μας είναι να τους κρατήσουμε μακριά από το καλάθι και να μην τους επιτρέψουμε να έχουν μεγάλη επιρροή στο παιχνίδι. Τους αρέσει να παίζουν δυναμικά μέσα στη ρακέτα, αλλά πιστεύω πως έχουμε τους παίκτες για να τους αντιμετωπίσουμε».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0