Χάντερ : «Θέλω να τους πατάω όλους κάτω»!

Χάντερ : «Θέλω να τους πατάω όλους κάτω»!

hunter

Αναλυτικά μερικά αποσπάσματα από τη συνέντευξη που έδωσε ο Χάντερ στον «ΓΑΥΡΟ»

Ε: Τώρα πρέπει να ανασυνταχτείτε, να φανείτε δυνατοί και να προσπαθήσετε για το καλύτερο για τον Ολυμπιακό, που δεν είναι άλλο από το πρωτάθλημα.

Α: Το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι για εμάς, μετά την ήττα στον τελικό, είναι ότι όταν βγαίνω από το γήπεδο προσπαθώ να τα ξεχάσω όλα. Τα διαγράφω όλα. Η Ευρωλίγκα τώρα τελείωσε και δεν πρόκειται να το κοιτάξω παραπέρα. Χάσαμε και δεν γίνεται να κοιτάω πίσω, όσο και αν θα ήθελα να σηκώσω την κούπα, αλλά την επόμενη μέρα οφείλεις να κοιτάξεις μπροστά και να σκεφτείς πιο καθαρά. Έχουμε το ελληνικό πρωτάθλημα και μία κούπα που μας περιμένει και δεν θέλω να τη χάσω. Ξέρεις, θέλουμε να την κατακτήσουμε όχι μόνο για εμάς, αλλά και για τον κόσμο μας. Πρέπει τώρα να τα αφήσουμε όλα πίσω και να συγκεντρωθούμε σε αυτό.

Ε: Τώρα ο Ολυμπιακός οφείλει να αλλάξει σελίδα, για να πάει να πάρει το πρωτάθλημα. Λογικά, εκεί θα βρει απέναντί του τον Παναθηναϊκό στους τελικούς με πλεονέκτημα έδρας. Είστε έτοιμοι ψυχολογικά γι’ αυτό το ματς;

Α: Θες να είμαι ειλικρινής; Πραγματικά, δεν με ενδιαφέρει με ποιον παίζουμε και με ποιον θα είμαστε αντιμέτωποι στους τελικούς. Θα μπορούσα να σου έλεγα κάποια ομάδα, αλλά, πραγματικά, δεν με νοιάζει ο αντίπαλος. Απλά, θέλω να κερδίζουμε και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Οπότε, όποιος και να είναι, απλά τον… λυπάμαι που θα βρεθεί μπροστά μας.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0