Μάντζαρης: “Ποτέ δεν σκέφτηκα να φύγω”

Ιδιαίτερο ήταν, για τον Βαγγέλη Μάντζαρη, το φετινό καλοκαίρι. Κι αυρό γιατί υπήρξαν οι επαφές με τον Θρύλο για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο ίδιος, μιλώντας στην εφημερίδα “Goal”, τόνισε πως πήρε τη σωστή απόφαση, αναφορικά με την επέκταση της συνεργασίας. Επεσήμανε πως ποτέ δεν σκέφτηκε να φύγει.

Mantzaris1

Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι, ψυχοβγαλτικό, κουραστικό, αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Πήρα τη σωστή απόφαση και ήταν αυτό που ήθελα από την αρχή. Από την πρώτη στιγμή που τέθηκε θέμα επέκτασης του συμβολαίου μου ήμουν θετικός και το έβλεπα σαν κάτι φυσιολογικό. Δεν σκέφτηκα να φύγω από τον Ολυμπιακό και πιστεύω πως το έδειξα με όλους τους τρόπους. Να μείνουμε υγιείς κι όλα θα πάνε καλά“, δήλωσε αρχικά.

Ο 24χρονος διεθνής γκαρντ ξεκαθάρισε πως πρώτος στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος: “Θέλουμε κι έχουμε ανάγκη να αποδείξουμε ότι η περσινή χρονιά ήταν μια καλή παρένθεση. Πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος στόχος μας και αυτό θέλει ο κόσμος της ομάδας. Οι οπαδοί που μας συναντούν λένε πως θέλουν το πρωτάθλημα, όχι την Ευρωλίγκα ή κάτι άλλο. Όλοι το ξέρουμε και δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Θα δώσουμε τα πάντα για να κάνουμε ξανά την ομάδα πρωταθλήτρια. Πέρα από ένα δύσκολο καλοκαίρι, μας περιμένει κι ένας δύσκολος χειμώνας“.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0