Η ”μπασκετομάνα” Κίνα και η αθωότητα που χάνεται στα γραφεία του ΕΣΚΑΝ….

Παρακολουθώ πολλά χρόνια μπάσκετ, φίλοι μου. Από το 1992 συγκεκριμένα και την αρμάδα του Γιάννη Ιωαννίδη. Τη φετινή σεζόν βλέπω τον Θρύλο και πραγματικά φτύνω τον κόρφο μου , που φουσκώνει από περηφάνια για την αρμάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Όμως, παρακολουθώ τι συμβαίνει και απέναντι, πρός ΟΑΚΑ μεριά. Εκεί που χρόνια τώρα φωλιάζει όλη η σαπίλα του Ελληνικού μπάσκετ.

Το ότι συστεγάζονται επί της ουσίας οι βάζελοι με την Κ.Ε.Δ. και το Ε.Σ.Κ.Α.Ν. , είναι γνωστό. Όπως επίσης είναι γνωστές οι καταγγελίες του καλαθοσφαιριστή Γιάννη Γιαννούλη

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_sport_18_17/04/2002_22120

http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/article1153835.ece

που βέβαια το καταπράσινο μπασκετικό συνδικάτο ποτέ δεν έψεξε, γιατί ώς γνωστόν χέρι που σε ταϊζει δεν το δαγκώνεις και ας είναι βουτηγμένο σε αθώο αίμα.

 NTOPE

Επίσης, είναι απορίας άξιον πώς επί παραδείγματι ο Μπατίστ κάθε καλοκαίρι κοντά στους τελικούς κυριολεκτικά ξανάνιωνε και ας σερνόταν όλη την χρονιά και ας ήταν λίαν επιβαρυμένος με τραυματισμούς κάθε τρεις και λίγο. Βέβαια, αυτά δεν είναι να απορεί κανείς. Όταν έχεις προέδρους φαρμακοτρίφτες , ε όσο να ‘ναι είναι εύκολο να έχεις πρόσβαση σε παράνομες ουσίες τόνωσης και διέγερσης. Με λίγα λόγια, να ντοπαριστείς μέχρι τα μπούνια.

Κι έρχομαι στο ψητό. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ομάδα Παναθηναϊκός να με κοντράρει στα ίσια φέτος στο μπάσκετ. Ακόμα και με διαιτησία να πάνε να κλέψουν νίκες, δεν μπορούν να αντισταθούν στην καταφανή αγωνιστική μας ανωτερότητα. Επομένως, θα το πάνε στην πουστιά. Κλασσικά πράγματα. Εκτός εάν  κάποιος -θέλει να- κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και να μου πεί ότι το άνοιγμα του εξασφύριχτρου στη ”μπασκετομάνα” Κίνα, είναι αθώο και αποσκοπεί στην προώθηση του αθλήματος στην αχανή ήπειρο. Γιατί άραγε δεν πήγαν να ανοιχτούν , βρε αδερφέ, στην…Ινδία, για παράδειγμα? Και εκεί, ”παρθένα” αγορά είναι, με δισεκατομμύρια ψυχές για κατανάλωση σπυριάρας.

Γιατί τα λέω αυτά; Μα γιατί απλούστατα φίλοι μου, οι Κινέζοι είναι λαός-εξπέρ στην παρασκευή φαρμακευτικών σκευασμάτων και δηλητηρίων, μη ανιχνεύσιμων σε κάθε είδους έλεγχο. Πράγμα που σημαίνει ότι άνετα γίνεται αλισβερίσι σε επίπεδο αθλητικών ουσιών και πιάσ’το αυγό και κούρεψτο με την καταπράσινη ΕΣΚΑΝ.

Εν ολίγοις, το μόνο που σκέφτομαι είναι μήπως δεν ελεγχθούν εξονυχιστικά πριν τα μεταξύ μας ματς στους τελικούς της Α1. Αυτό πρέπει να κυνηγήσουν μέχρι τελικής πτώσεως οι πρόεδροί μας. ΟΛΑ στο φώς. Για να γλεντηθούν τα πουλάκια μου όπως τους πρέπει και να δούνε τι σημαίνει ”σκούπα και φαράσι”…..

ΥΓ: Που να έχει χαθεί αυτός ο μπόμπερ ο Ντρού Νίκολας, ρε παιδιά? Μήπως τον πήρανε οι Χάρλεμ? Μπα, αυτοί προσαρτούν μόνο παίκτες με αρχ..α, σαν τον Μπρένταρο Πετγουεάκη.

brent petway