Με το σπαθί της και μόνο

Περίμενα με ανυπομονησία είναι η αλήθεια την ”κλήρωση” της διαιτητικής τριάδας για το επερχόμενο ντέρμπι Κυπέλλου στο μπάσκετ με τους ακατονόμαστους. Ήθελα να δώ αν φέτος θα πρωτοτυπήσουν τα παιδιά και θα άλλαζαν έστω τους γκρίζους MVP τους. Καμμία έκπληξη, όμως. Μια αναμενόμενη τριάδα-καρμανιόλα αποτελούμενη από Σχινά-Τανατζή-Αναστόπουλο ήρθε να αντικαταστήσει τους λαβωμένους (;) Ούκιτς και Μασιούλις για τον εξασφύριχτρο.

Δεν μπορώ να σας κρύψω ότι γελάω, αδέρφια μου. Ο πανικός τους είναι τέτοιος που προσπαθούν να ”δέσουν” το ματς όπως μπορούν, κατά την προσφιλή τους τακτική. Ξέρουν ότι είμαστε καταφανώς ανώτεροι σαν ομάδα και ετοιμάζουν νέο σφαγείο. Όμως μάλλον υπολογίζουν πολύ στην έξωθεν βοήθεια, ξεχνώντας ότι στο παρκέ θα παραταχθεί ο back2back της Ευρώπης. Μια λερναία ύδρα με αστείρευτο μπασκετικό ταλέντο.

Είναι ευκαιρία να τους τελειώσουμε. Όσο και να εκτεθούν τα γιουσουφάκια του Τράκη, ο Θρύλος έχει ακριβώς ό,τι απαιτείται για να δώσει το οριστικό χαστούκι στον ζαλισμένο του αντίπαλο. Με απόλυτη αυταπάρνηση , το βράδυ της Δευτέρας θα είμαστε στον τελικό του Κυπέλλου. Ας μην τους δώσουμε παράταση ζωής. Το χρωστάει η ομάδα στον ίδιο της τον εαυτό. Με το σπαθί της και μόνο…

ΥΓ: ΠΟΛΥ μεγάλη υπόθεση το αγωνιστικό ξύπνημα του Σίμονς. Για αυτό και τον επέλεξα στην κεντρική φωτό του άρθρου.

simons (2)