Βαρβάτος αμυντικός χάφ, μέσω Τούμπας…

Καταρχήν να σας ευχηθώ καλό υπόλοιπο. Απεχθάνομαι την κλισεδιά ”καλό χειμώνα” γιατί απλά επιδεινώνει την τσαντίλα που με πιάνει όποτε στερεύουν οι μέρες της άγιας άδειας. Είχαμε καιρό να τα πούμε και ένας από τους λόγους είναι ότι περίμενα να ολοκληρώσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η μπουγάτσα στην διοργάνωση των Πρωταθλητών, άρα κάπου όπου εκ των πραγμάτων δεν έχει καμμία δουλειά να βρίσκεται….

Ο λόγος που δεν στεναχωρέθηκα (sic)  με τον αποκλεισμό τους είναι σαφώς και τα 5 επιπλέον εκατομμύρια ευρώ από το market pool της UEFA για την Ελλάδα στην φάση των ομίλων του Champions League. Η εξέλιξη αυτή βεβαίως ευνοεί τον Ολυμπιακό, όμως ταυτόχρονα φέρνει και πρό μεγάλων ευθυνών την διοίκηση για να φέρει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έναν αμυντικο χαφ αξίας στο λιμάνι. Εξάλλου πέραν των κερδών -κοντά στα 22 εκατομμύρια ευρώ μόνο από την συμμετοχή στους ομίλους, εξασφάλισε και άλλα 5 εκατομμύρια τουλάχιστον από τις μεταγραφές των Φέισα, Αμπντούν, Χολέμπας και ίσως κάτι ακόμα αν τελικώς παραχωρηθεί ο Τζεμπούρ. Επομένως, οικονομικά δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ εμπόδιο να έρθει παικταράς εκεί που εδώ και 2 χρόνια, μετά την απομάκρυνση του Ορμπάιθ, κυριολεκτικά υποφέρουμε.

Στην τελική , ακόμα και αν ω μη γένοιτο αποκλειστούμε ως 3οι από τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης του κόσμου, δεν θα με χαλούσε καθόλου μια πορεία μέχρι τους 4 π.χ. του Γιουρόπα Λίγκ. Εκτός και αν έχει βαρεθεί κάποιος από εμάς να σηκώνουμε ευρωκούπες στο ποδόσφαιρο και δεν το πήρα χαμπάρι εγώ….

ΥΓ: Όσο και να μην τον πιστεύω σαν προπονητή, και μόνο που τον χτυπάνε όλοι ενώ δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ αμυντικό χαφ της προκοπής να κατεβάσει, εγώ θα είμαι αναφανδόν υπέρ του Μίτσελ. Εν τέλει, πρέπει να αποφασίσουμε αν είμαστε υπέρ του στύλ Ζαρντίμ -κατενάτσιο και άγιος ο θεός μπροστά- ή του Μίτσελ- να βάλουμε έστω ένα παραπάνω από όσα φάμε…..