Ολυμπιακός-Παμβοχαϊκός 3-0

ecd6e9_6b1017_VOLEY ANDRES

Μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση για τον Θρύλο. Άλωσε το Βραχάτι επικρατώντας με 3-0 σετ του Παμβοχαϊκού, στον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος βόλεϊ ανδρών. Οι “ερυθρόλευκοι” προηγούνται με 2-1 στις νίκες και αύριο ξανά στο Βραχάτι θέλουν να ρίξουν το… “καρφί” που θα τους δώσει το τρεμπλ, ολοκληρώνοντας μια εντυπωσιακή σεζόν.

Στο πρώτο σετ ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ καλά και πήρε 4 αναπάντητους πόντους αναγκάζοντας τον Ζαλμά να πάρει πολύ νωρίς το πρώτο του τάιμ άουτ. Η απάντηση ήρθε με ένα σερί 3-0 του Παμβοχαϊκού, όμως και οι Πειραιώτες δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια και κατάφεραν με σοβαρότητα να φτάσουν στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ στο +4. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός ξέφυγε ακόμα περισσότερο με 6 πόντους και ο Ζαλμάς τελείωσε τα τάιμ άουτ πριν καν φτάσει στα μισά το σετ. Οι παίκτες του ακολούθησαν τις οδηγίες του και ανέβασαν την απόδοσή του στο μπλοκ, καταφέρνοντας έτσι να μειώσουν στους 3 για να πάρει τάιμ άουτ ο Καζάζης. Η διαφορά αυτή διατηρήθηκε μέχρι το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ και ο αγώνας συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό. Στο 19-21 όμως ο Καζάζης αναγκάστηκε να πάρει και το δεύτερο τάιμ άουτ για να κόψει τον ρυθμό των αντιπάλων του που πλησίασαν απειλητικά. Αυτό έπιασε τόπο και ο Ολυμπιακός τελείωσε με αποφασιστικότητα το πρώτο σετ με 19-25.

Στο δεύτερο σετ η εικόνα ήταν διαφορετική και πολύ ισορροπημένη και οι δύο ομάδες πήγαν πόντο πόντο μέχρι το πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ, στο οποίο ο Ολυμπιακός είχε το ισχνό προβάδισμα ενός πόντου. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι άρχισαν να κάνουν εύκολα το λάθος και ο Ολυμπιακός ξέφυγε με 4 και ο Ζαλμάς πήρε τάιμ άουτ. Λίγο αργότερα όταν η διαφορά έπεσε στους 3 ήταν σειρά του Καζάζη να πάρει τάιμ άουτ, κάτι που βοήθησε τους παίκτες του να φτάσουν στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ και πάλι στο +4. Το σετ κύλισε κάπως έτσι με τη διαφορά να αυξομειώνεται και όταν έφτασε στο 14-18 ο Ζαλμάς πήρε και το δεύτερο τάιμ άουτ του για να μην ξεφύγει άλλο ο Ολυμπιακός. Η διαφορά παρέμενε όμως στα ίδια επίπεδα, και λίγο πριν το τέλος του σετ οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να ξεφύγουν εκ νέου και να κάνουν το 0-2 σετ με 20-25.

Στο τρίτο σετ η κόντρα ήταν πολύ μεγάλη από την αρχή και οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο με τον Παμβοχαϊκό να προσπαθεί να μπει ξανά στο ματς. Ωστόσο ο Θρύλος είχε και εκεί απαντήσεις να δώσει. Με τους Γιορντάνοφ, Κοκκινάκη, Φιλίποφ, Χριστοφιδέλη, σε πολύ καλή μέρα κατάφερε να προηγηθεί και με 15-24 και εκεί να τελειώσει το σετ. Το τελικό 17-25 στο τελευταίο σετ έδειξε και την δύναμη του Ολυμπιακού, που επικράτησε με 3-0, μέσα στην έδρα του Παμβοχαϊκού.

Διαβάστε Περισσότερα : Olympiacos24.gr