Θύρα 7: “Όλοι κοντά στον Ολυμπιακό μας”

Το 8ο Παγκόσμιο συνέδριο της Θύρας 7, ολοκληρώθηκε στο Καραϊσκάκη με επιτυχία και οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού, μέσω ανακοίνωσης τους, έκαναν γνωστές κάποιες λεπτομέρειες που αφορούσαν την εν λόγω εκδήλωση.

7

 

Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι η ασπίδα του συλλόγου και αυτό επανέλαβε και σήμερα η Θύρα 7, με επίσημη ανακοίνωσή της, μετά το 8ο παγκόσμιο συνέδριο συνδέσμων.

Αναλυτικά:

«Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 8ο παγκόσμιο συνέδριο συνδέσμων της ΘΥΡΑΣ 7 στο γήπεδο Καραϊσκάκη με εκπροσώπους συνδέσμων από όλο τον κόσμο.

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις και να αναλύσουμε διάφορα θέματα που απασχολούν τον σύλλογο, τους συνδέσμους και τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ενώ παραδώσαμε τιμητική πλακέτα στα αδέρφια μας τους Delije σαν επισφράγιση της πολυδιάστατης φιλίας μας.

Το συνέδριο τίμησε με την παρουσία του και αποθεώθηκε ο πρόεδρος της Π.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του τέθηκαν καλύπτοντας τα ερωτήματα μας για όλα τα θέματα και το μεταγραφικό σχεδιασμό.

Η επιτυχημένη χρονιά που έφυγε, φέρνει νέες αυστηρές απαιτήσεις και κρατάει τον πήχη ψηλά για την αγωνιστική σεζόν που ακολουθεί. Ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ είναι έτοιμος να γίνει για ακόμα μια φορά η ασπίδα του συλλόγου και να στηρίξει την προσπάθεια των τμημάτων μας προς νέες στιγμές δόξας και υπερηφάνειας.

Όλοι κοντά στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας».

1267000 ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÓÕÍÅÄÑÉÏ ÔÇÓ ÈÕÑÁÓ 7

Share and Enjoy !

0Shares
0 0