Μίτσελ: “Δύσκολα θα προπονήσω τη Ρεάλ”

Ο Μίτσελ έδωσε συνέντευξη σε ραδιόφωνο της Ισπανίας και με αφοπλιστική ειλικρίνεια ανέλυσε τους λόγους που θεωρεί εξαιρετικά δύσκολο να γίνει κάποια στιγμή προπονητής στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έχει πολλάκις παρουσιαστεί από τα ισπανικά ΜΜΕ ως ο μελλοντικός προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί στην καριέρα του.

Ο Μίτσελ ήταν ένα από τα πέντε μέλη της “πεντάδας του Γύπα”, αγωνίστηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης από τα τμήματα υποδομής μέχρι και την πρώτη ομάδα, συνολικά για πάνω από 20 χρόνια, και χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης στη “Βασίλισσα της Ευρώπης”.

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο “esRadio” και την εκπομπή “Tiempo Extra”, ο Μίτσελ ρωτήθηκε αν νιώθει έτοιμος να αντικαταστήσει τον Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο του ισπανικού συλλόγου και με αφοπλιστική ειλικρίνεια ανέλυσε τους λόγους που θεωρεί εξαιρετικά δύσκολο να γίνει κάποια στιγμή προπονητής στη Ρεάλ Μαδρίτης.

“Το γεγονός πως ήμουν ποδοσφαιριστής της Ρεάλ δεν σημαίνει ότι έχω τις ικανότητες και τα προσόντα να γίνω προπονητής της ομάδας. 

Θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο. Θα έλεγα πως δεν είναι εύκολο στη Ρεάλ να ακολουθηθεί το μοντέλο Γουαρδιόλα της Μπάρτσελόνα, για πολλούς και διάφορους λόγους που δεν έχουν να κάνουν μόνο με το άθλημα. Δεν είναι κάτι ευχάριστο, ωστόσο η γνώση μου και η αγάπη μου για την Ρεάλ είναι κάτι που δεν χωρά αμφιβολία. 

Και φυσικά δεν είναι θέμα προσωπικών σχέσεων με τον Φλορεντίνο Πέρεθ, δεν υπάρχει μεταξύ μας κανένα πρόβλημα”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Μίτσελ ο οποίος δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος από την παρουσία του στην Ελλάδα και την συνεργασία του με τον Ολυμπιακό.

redplanet.gr